Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ελληνοποίηση της Ελλάδας ΤΩΡΑ!

Το ελληνάκι, επηρεασμένο από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και σεβόμενο την πλειοψηφία των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, καταθέτει δέκα προτάσεις ώστε η Ελλάδα να γίνει επιτέλους μία χώρα όπως ακριβώς την ονειρεύεται, στην πλειοψηφία της, η ελληνική κοινωνία. Με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει επιτέλους αυτή η συνεχής αναμπουμπούλα και κοινωνική αναταραχή ανάμεσα σε Ελληναράδες και ελληνάκια που μας χαλάνε την ηρεμία, και δεν μας αφήνουν να στεριώσουμε ως έθνος εδώ και 188 χρόνια.

1. Κατάργηση των εκλογών
Η πλειοψηφία του λαού, και κυρίως η νέα γενιά, μίλησε. Οι εκλογές δεν προσφέρουν τίποτα και όλοι οι πολιτικοί και οι πολιτικοί σχηματισμοί είναι ίδιοι. Άρα δεν χρειάζονται εκλογές. Όποιος έχει τις καλύτερες γνωριμίες και κουμπαριές, ας γίνεται υποψήφιος βουλευτής. Ας αφήσουμε την πολιτική να αυτορυθμιστεί και οι 300 καλύτεροι να μπουν στη Βουλή.

2. Όξω οι ξένοι
Οι πρόσφατες εκλογές, ανέδειξαν και την αυξάνουσα επιθυμία των Ελλήνων Μακεδόνων και αμόρφωτων αστών μεγαλουπόλεων, να εφαρμοστούν φασιστικές τεχνικές σε κάθε μετανάστη της χώρας. Ως εκ τούτου, μπορούμε απλά να τους τσουβαλιάσουμε όλους σε φορτηγά, να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν και τα καθαρόαιμα βλαστάρια μας να κάνουν κούνια-μπέλα, τραμπάλα και τσουλήθρα με την ησυχία τους.

3. Αποχαρακτηρισμός όλων των δασικών εκτάσεων
Ακόμα δε μπήκε το καλοκαίρι και οι πρώτες πυρκαγιές άρχισαν. Αποχαρακτηρίζοντας τις δασικές περιοχές, ο καθένας θα μπορεί να χτίζει όπου γουστάρει χωρίς να χρειάζεται πρώτα να καίει το σύμπαν.

4. Αποχαρακτηρισμός όλων των αρχαιολογικών χώρων
Είναι πλέον αποτυπωμένο στα βιβλία πόσο σπουδαία ιστορία έχουμε και τι μάγκες πρόγονους είχαμε. Άρα όλες αυτές οι πέτρες μας είναι άχρηστες, αφού παρεμποδίζουν την τουριστική, εκκλησιαστική, κτηνοτροφική και αγροτική ανάπτυξη.

5. Άμεση μονιμοποίηση όλων των Ελλήνων στο Δημόσιο
Δεν είναι δυνατόν σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ο Έλλην νέος και η οικογένειά του να τρώνε τόση αγωνία και να ενοχλούν τους πολιτικούς (που ασχολούνται κυρίως με την αυτορρύθμισή τους όπως προαναφέρθηκε). Με τη μονιμοποίηση όλων των Ελλήνων στο ελληνικό Δημόσιο, θα έχουν όλοι το χρόνο τους να σχεδιάσουν το σπίτι των ονείρων τους στο δάσος της επιλογής τους. (Εφόσον βέβαια εφαρμοστεί το 3, και δε χρειάζεται να μπαίνουν σε εμπρηστικούς μπελάδες).

6. Διορισμός των 10 πλουσιότερων ανδρών ως Προέδρων της Δημοκρατίας
Προάγοντας τα συμφέροντα των συγκεκριμένων ανθρώπων ξεκάθαρα, και μέσω της πολιτικής, θα σταματήσουν οι γκρίνιες για αδιαφάνειες, διαφθορές και άλλα τέτοια παραμύθια, καθώς οι αναθέσεις έργων θα δημοσιεύονται στα αντίστοιχα Φ.Ε.Κ. υπογεγραμμένα από τους Προέδρους χωρίς τη συγκατάθεση κανενός Υπουργού, χρήζοντάς τες 100% νόμιμες (και φυσικά ηθικές).

7. Κατάργηση του Κ.Ο.Κ.
Είναι βραχνάς στην ελεύθερη μετακίνηση των οχημάτων με 200 χλμ/ώρα σε κάθε δρόμο, κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος. Η κατάργηση του Κ.Ο.Κ. όχι μόνο εξασφαλίζει την πιο γρήγορη μετακίνηση των συμπολιτών μας, και τον ανδρισμό των απανταχού καγκουριών, αλλά αυξάνει κατακόρυφα και τα ποσοστά θνησιμότητας των Ελλήνων, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση μισθών στο Δημόσιο δεδομένου ότι μένουν κενές θέσεις εργασίας (κατά τα πρότυπα του 4.).

8. Αντί-περιβαλλοντικές πολιτικές
Αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις όταν είναι μικρά και παίρνουν μόνο 3%, γιατί άμα μεγαλώσουν...

9. Υποχρεωτική επαναβάπτιση όλων των Ελλήνων
Φαίνεται πως πολλοί συμπολίτες μας δεν θυμούνται την θεϊκή εμπειρία όταν το Άγιον Πνεύμα έκατσε στο κεφάλι τους κατά τη βάπτισή τους, με αποτέλεσμα να λησμονούν τα εξαιρετικά διδάγματα της εκκλησίας. Με την υποχρεωτική επαναβάπτιση, αυξάνεται το ποσοστό των Χ.Ο. της χώρας σε 100% και η θεία χάρη μας υπενθυμίζει την παρουσία της.

10. Επεκτατική εκστρατεία προς Ανατολάς
Ήγγικεν η ώρα να πάρουμε αυτά που μας έχουν πάρει, που τους είχαμε πάρει, που μας είχαν πάρει, που τους είχαμε πάρει, που μας είχαν πάρει που τους είχαμε πάρει πριν από 3000 χρόνια, για να σωπάσει και η κυρά Δέσποινα. Εγκαθιδρύοντας ένα σταθερό και δυναμικό έθνος με τις προαναφερθέντες προδιαγραφές, θα πρέπει να διαδώσουμε για άλλη μία φορά το ελληνικό φως ανά την υφήλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...