Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Logistics

Όσο περνάει ο καιρός, και αυτά που καταχώναμε κάτω από το χαλάκι χρόνια τώρα, βγαίνουν όλο και πιο πυκνά και παχύρρευστα, η ελληνική κοινωνία συνεχίζει να ζει στην κοσμάρα της. Μέσα στον πανικό μεν, αλλά στην κοσμάρα της δε. Και λέγοντας «κοσμάρα», αναφέρομαι στη διαιώνιση αυτής της σύγχυσης που έχει αυτός ο λαός, και αδυνατεί να δει έστω και τις στοιχειώδεις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ως κοινωνία.

Σε συνέχεια του προηγούμενου post, όπου το ελληνάκι σε πρώτη παγκόσμια μετάδοση, διέδωσε την είδηση της χρονιάς, ήρθε η ώρα για τη λύση, με τη «σοβαρότητα» που της αρμόζει. Και η λύση είναι μία: Διάσπαση.

Από όπου και αν «σηκώσεις» την ιστορία αυτού του έθνους θα βρεις έναν εμφύλιο από κάτω. Επειδή λοιπόν, έχουμε φτάσει σε μία ωριμότητα Α, μπορούμε αυτή τη φορά να παρακάμψουμε τον εμφύλιο και να περάσουμε κατευθείαν στη διάσπαση, γλιτώνοντας και τα σχετικά έξοδα κηδειών σε τέτοιους δύσκολους καιρούς. Αφού είμαστε τόσο συγχυσμένοι που αδυνατούμε να παραδεχτούμε πόσο σκατά τα κάναμε και να κατανοήσουμε πόσο υπεύθυνοι και σοβαροί πρέπει να γίνουμε για να δουλέψουμε, μπας και περισώσουμε έστω και καμιά αξιοπρέπεια, ας διασπαστούμε. Για να είναι ο καθένας ευτυχισμένος στο κλουβί του.

Ως εκ τούτου, προτείνω η διάσπαση του ελληνικού κράτους να λάβει χώρα, βάσει των παρακάτω κατηγοριών.

Α) Υπερπατριώτες Ελληναράδες (συμπεριλαμβανομένων και των απανταχού Fasistopithecus Hellenaris)

Προφανώς συνεχίζουν να πιστεύουν ότι για όλα τα δεινά μας φταίνε οι ξένοι, ενώ οι απειλές εξ Ανατολάς και εκ Βορά κοντεύουν να ποτίσουν το DNA τους. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, μπορούν να χωριστούν σε δύο μέτωπα. Ένα ανατολικό και ένα βόρειο. Να πάρουν τα όπλα τους και να κάνουν γιούρια σε Τουρκία και FYROM/ Αλβανία αντίστοιχα να ξεδώσουν. Το πολύ σε 2-3 μέρες θα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα και θα ηρεμίσουμε μια και καλή από δαύτους.

Β) Το ΚΚΕ

Αυτό το κόμμα δεν υπάρχει. Μετά την πρόσφατη επιτυχία με τους τσαμπουκάδες σε 950 τουρίστες, και την οικονομική ζημιά στο τουριστικό μας προϊόν, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δικαιούνται να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Ας χτίσουμε λοιπόν ένα τείχος, χωρίζοντας την Αθήνα σε Ανατολική και Δυτική, ας τους δώσουμε και καμιά έκταση κοντά στη Βουλγαρία για να θαυμάζουν από μακριά την πανέμορφη σοσιαλιστική αρχιτεκτονική των εργατικών μεγαθηρίων και να πάνε στην ευχή του Στάλιν για να βιώσουν τον υπαρκτό σοσιαλισμό που τόσο ποθούν. Ο τελευταίος να κλειδώσει την πύλη, και να μας επιστρέψει το κλειδί, προκειμένου να το λιώσουμε ευθύς αμέσως στο πρώτο καμίνι. Να διατηρήσουμε όμως μία συνδρομή στο Ριζοσπάστη, για να φτιάχνει το κέφι μας διαβάζοντας masterpieces σαν αυτό.

Γ) Οι δημόσιοι υπάλληλοι τύπου σταζζζζ (το «ζ» με γαλλική προφορά)

Για να εξηγούμαι. Αναφέρομαι σε αυτό το είδος δημοσίων υπαλλήλων που ουδέποτε δούλεψαν πάνω από 3-4 ώρες μέσα στο οκτάωρό τους, που παίρνουν ένα σκασμό επιδόματα και παρ’ όλ’ αυτά συνεχίζουν να γκρινιάζουν. Όπως και με τους ΚΚΕδες, μπορούμε να δώσουμε και σε αυτούς μία έκταση με μερικούς δημόσιους οργανισμούς, (ώστε να πάρουν μετάθεση και να μην γκρινιάζουν), ανεξάρτητους από την πραγματική λειτουργία του κράτους, και να συνεχίζουν να πιστεύουν ότι παράγουν έργο. Η μισθοδοσία θα γίνεται από το κράτος της Ανατολικής Ελλάδας (βλ. περίπτωση Β), σύμφωνα με τον οικονομικό σχεδιασμό αυτής. Δηλαδή, 1400 ευρώ βασικός μισθός και 1250 επίδομα ανεργίας. Η πτώχευση που θα επέλθει μέσα σε περίπου μία ημέρα, θα βαραίνει τις συνειδήσεις των Ανατολικών, οπότε λύθηκε και αυτό.

Δ) Τα κομματόσκυλα

I have a dream! Ένα τεράστιο γήπεδο, με τα κομματόσκυλα αμολημένα και κλειδωμένες τις πόρτες. Θα υπάρχουν και κέρινα ομοιώματα πολιτικών αρχηγών για την καθημερινή λατρεία / προσευχή καθώς και ανδροειδή που θα πουλάνε και καλά ρουσφέτι.

Ε) Τα Επτάνησα

Άσχετο, αλλά οι επτανησιώτες ζητάνε ανεξαρτησία εδώ και δεκαετίες. Μέσα στην αναμπουμπούλα ας τους απαλλάξουμε από αυτό το μαρτύριο που βιώνουν τα τελευταία 147 χρόνια.

ΣΤ) Οι χλιδάνεργοι

Όσοι δεν τους ξέρετε, μπορείτε να τους γνωρίσετε εδώ. Ας απομονωθούν όλοι Κολωνάκι, Μύκονο, Αράχοβα, για να σταματήσουν να βλάπτουν τόσο την οικονομία όσο και την αισθητική μας.

Ζ) Οι παπάδες και το ποίμνιο

Εξορισμός στο Άγιο Όρος και τοποθέτηση θαλάσσιων ναρκών περιμετρικά γύρω από το «πόδι». Δήμευση της εκκλησιαστικής περιουσίας που θα οδηγήσει σε κατακόρυφη μείωση του ελλείμματος.

Η) Οι υπόλοιποι (δηλαδή το εναπομένον 3%)

Έχοντας πλέον απαλλαχθεί από τις ανωτέρω παρασιτικές ομάδες, θα μπορέσουμε επιτέλους να εργαστούμε για την επανοικοδόμηση του κράτους μπας και τα παιδιά μας καταφέρουν να ζήσουν έστω και με μία στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...