Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Intermission #34 (Φου μπου edition)

Αν έχεις βαλθεί να απομακρυνθείς από τα εγκόσμια, αλλά τελικά δεν..., τα εγκόσμια θα απομακρυνθούν από σένα. (Κάτι σαν τον Μωάμεθ και το βουνό). Έτσι, σήμερα, σε μία στιγμή νοσταλγίας για τον θόρυβο της πληροφορίας, επιχείρησα να συνδεθώ στο facebook, για να λάβω αυτό το μήνυμα:

"Your account was disabled because the name under which it was registered was fake. We do not allow users to register with fake names, to impersonate any person or entity, or to falsely state or otherwise misrepresent themselves or their affiliations. In addition, Facebook accounts are intended for use by single individuals, so groups, clubs, businesses, or other types of organizations are not permitted to maintain accounts."

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς από που και ως που ο κουκουλοφόρος Αριστοτέλης δεν μπορεί να είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά για το facebook φαίνεται ότι σίγουρα είναι ανύπαρκτο. Θα εκλάβω λοιπόν αυτή τη διαγραφή ως σημάδι και θα επιχειρήσω να μην ξαναγραφτώ σε αυτόν τον φουμπου-διάολο. Τουλάχιστον για όσο κρατάει η ηρεμία μου μακριά από την παράλογη οχλοκρατία των ημερών.

Facebook User: Το ελληνάκι
DoD: 28/6/2010

R.I.P... αιωνία του η μνήμη και τα ρέστα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...