Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η Ελλάδα για το Curiosity


Σε μία από τις ιστορικότερες στιγμές της επιστήμης και ολόκληρης της ανθρωπότητας, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη. Αμέσως μετά την επιτυχή προσεδάφιση του Curiosity στον Άρη, οι κύριοι εκφραστές της ελληνικής κοινωνίας προχώρησαν στις κάτωθι δηλώσεις:

«Επανακαταλάβαμε τον Άρη. Η προεκλογική μας δέσμευση, έγινε πράξη!»
- Αντώνης Σαμαράς

«Εγώ. Χάρη στις δικές μου συνταγματικές συμβουλές, εγώ η NASA κατάφερε να ξεπεράσει τα οποιαδήποτε νομικά κωλύματα και εγώ ο αμερικανικός λαός μπορεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία. Εγώ».
- Ευάγγελος Βενιζέλος

«Καταδικάζουμε τέτοιες μονόπλευρες πράξεις κατάληψης πλανητών, αλλά ταυτόχρονα βλέπουμε τις πιθανές συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης που αυτές μπορεί να προσφέρουν».
- Φώτης Κουβέλης

«Να γίνει ο κρατήρας Gale η νέα πλατεία Tahrir».
- Αλέξης Τσίπρας

«Το Curiosity υπακούει στις επιταγές του Δ’ Ράιχ της Κας Μέρκελ. Οι εθνοπροδότες επιστήμονες και μηχανικοί της NASA, κρύβουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό, αλλά πλησιάζει η μέρα που θα λογοδοτήσουν». 
- Πάνος Καμμένος

«Η κατάληψη του Κόκκινου πλανήτη από τις αμερικάνικες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ξεπέρασε κάθε επίπεδο θράσους και προκλητικότητας. Οι λαοί πρέπει να δουν αυτή τη συμβολική κίνηση ως μία καθ’ όλα οργανωμένη και υποκινούμενη επίθεση του Κεφαλαίου προς το εργατικό κίνημα του ηλιακού μας συστήματος». 
- Αλέκα Παπαρήγα

«Ούγκα! Ούγκα άγκα μπούγκα ούγκα!!! Ουυυυ!!! Ααααα!!! Ούγκα μπούγκα!!! Γκαα! Ούγκα!»
- Νίκος Μιχαλολιάκος

«Η ασφαλής προσεδάφιση του Curiosity ήταν αυτορρυθμιζόμενη, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση του αμερικανικού Κράτους»
- Στέφανος Μάνος

«Μετά το μποζόνιο, η επιστήμη επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους ολόκληρης της ορθόδοξης χριστιανικής κοινότητας. Απεφάσισε να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως».
- Σεραφείμ Μ. Πειραιώς

«Εμείς είχαμε πάει εκεί το 20.324 π.Χ. και είχαμε δώσει την διαγαλαξιακή μάχη κατά του εβραιοσιωνιστή δαίμονα Μπραάθ του Νεωτέρου, την οποία κερδίσαμε και χάρη στην οποία εδραιώσαμε το ελληνικό στοιχείο στις βαβυλώνιες αστρονομικές παρατηρήσεις».
- Δημοσθένης Λιακόπουλος

«Είναι τόσο εξωφρενικά εξοργιστικό και απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει που αρνούμαστε να κάνουμε οποιαδήποτε δήλωση. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!»
- Εκπρόσωπος ΑΝΤΑΡΣΥΑ

«Εδώ ο κόσμος πεινάει κι εσείς στέλνετε αυτοκινητάκια στον Άρη»
- Αγανακτισμένος τουιτεράς e-παναστάτης

«Το Curiosity, που βγαίνει από το λατινικό “curiosus”, που ετυμολογείται από το “προσεκτικός, επιμελής, περίεργος”, δεν θα καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολήν του. Το έδαφος του Άρη είναι γεμάτο γράνες»
- Βύρων Πολύδωρας

«Εμείς γιατί κοίταξε στην ετέτοια αρχή, ούτε, ούτε και κοιτάξτε αυτοί, δεν ήθελαν απλώς για να κάν-γίνει αυτό το παιχνίδι, αλλά ύστερα μόλις μόλις όπως είπαμε ότι αυτό εμείς δεν καν-θέλαμε, αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς μετά είπαμε όχι λέμε, όχι λέμε, δε θα γίνει... Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο».
– Παράγοντας Εδεσσαϊκού

«Δεν κατάλαβα την ερώτηση… Ο Άρης στη Θεσσαλονίκη δεν παίζει;»
- Άντζελα Δημητρίου


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...