Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2009

Αιωνία του η μνήμη

Σήμερα τιμούμε έναν άγιο άνθρωπο που ανέδειξε το μεγαλείο της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας μέσα από το σπουδαίο έργο του. Ακριβώς ένα χρόνο πριν, και παρά τις εκκλήσεις του, ο Κύριος διάλεξε τελικά να πάρει αυτόν αντί για κάποιον άλλο... Ο λόγος για τον Μακαριστό Χριστόδουλο, του οποίου το ήθος, το πνεύμα και ο λόγος, ενέπνευσαν τους Ελληνορθόδοξους όλου του κόσμου και τους συσπείρωσαν ενάντια σε ξένους, αλλόθρησκους, ομοφυλόφιλους, αριστερούς, αναρχικούς, διαφωτιστές, φιλελεύθερους, δημοκράτες, επιστήμονες, και λοιπούς σατανιστές slash σιωνιστές εχθρούς της Πίστης και της Πατρίδας.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν το σπουδαίο άνδρα, το ελληνάκι παραθέτει μερικά από τα σοφά του λόγια, που έμειναν χαραγμένα για πάντα στις ψυχές των απανταχού Χ.Ο.

Οι πολιτικές πεποιθήσεις…

1. «Εκκλησία και Πολιτεία είναι σαν σιαμαίοι αδερφοί που κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει γιατί τότε ένας από τους δύο θα πεθάνει. Η Εκκλησία είναι ο μοναδικός αξιόπιστος θεσμός του γένους». (27.3.1999)

2. «Θέλω από αυτή τη θέση να συγχαρώ για άλλη μια φορά τον κύριο Καψάλη, εκδότη και διευθυντή της γνωστής εφημερίδος «Στόχος» των Αθηνών, που είναι γνωστός ελληνοκεντρικός και ελληνόψυχος και ταυτόχρονα Χριστοκεντρικός και Ορθόδοξος. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους επιτέλους». (Από την ομιλία του σε συνέδριο του Στόχου στις 31.5.1997)

3. «Όπως προκύπτει από τα γραφόμενά σας και την αυτοβιογραφούμενη σταδιοδρομία σας, υπήρξατε εκφραστής ξεχωριστών προσόντων και αρετών και γράψατε ιστορία, την οποίαν ο ιστορικός του μέλλοντος καλείται να εκτιμήσει και να προσδιορίσει. Εύχομαι ο Δομήτωρ κύριος ημών Ιησούς Χριστός, ο δίκαιος Κριτής πάντων, να σας χαρίζει πλούσια την Χάριν και την ευλογίαν Του». (Από την επιστολή του στον αρχιπραξικοματία Στυλιανό Παττακό στις 31.5.2001)

Για τα βασανιστήρια της χούντας…

4. «Ομολογώ ότι εγώ και η γενιά μου εδιδαχθήκαμε πολλά απ΄αυτά, τα οποία ευθύς μετά τη Μεταπολίτευση ο κόσμος και τα κόμματα κατελόγιζαν εις βάρος της Εκκλησίας. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχε αποστείλει δύο επιστολές εις τον τότε δικτάτορα, τον Παπαδόπουλο, διαμαρτυρόμενος για ορισμένες απάνθρωπες μεταχειρίσεις ανθρώπων» (11.2.2001)

5. Και ένα μήνα μετά (!) : «Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως γίνονταν βασανιστήρια, πως υπήρχε ΕΑΤ-ΕΣΑ... Στον κύκλο μου δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα, δεν άκουγα ξένους σταθμούς , εκ των υστέρων τα έμαθα. Θα πει κανείς ότι ήμουν βαθιά νυχτωμένος. Μπορεί γιατί εγώ τότε σπούδαζα» (4.3.2001) [For the record, αποφοίτησε από τη Νομική το 1962 και από τη σχολή Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1967]

Για τα Νεφελίμ…

6. «Από την πλευρά της Ανατολής εκπηγάζει μια απειλή που δεν έχουμε όσο πρέπει συνειδητοποιήσει. Από το Βορρά ο πανσλαυισμός δεν έχει παραιτηθεί από τα σχέδιά του εναντίον μας. Τέλος από Δυτικά μας απειλεί ο δυτισμός, δηλαδή ο δυτικός τρόπος ζωής που είναι ένα συνονθύλευμα υλισμού και καταναλωτισμού». Στη συνέχεια, αυτοί οι «κίνδυνοι» αποτελούν… «μια ανεπίγνωστη ίσως συμμαχία και μας κτυπούν συστηματικά από όλες τις μεριές έως ότου μας φέρουν στο επιθυμητό σημείο είτε της διαφθοράς, είτε της συμφοράς που επιδιώκουν εις βάρος μας».

Για την Ευρώπη…

7. «Τα οράματα των Ευρωπαίων δεν πρέπει να μας δελεάζουν καθώς οι Έλληνες έχουν αξία και ανώτερο πολιτισμό. Ε! λοιπόν, εμείς δεν είμαστε Γερμανοί ούτε Γάλλοι, ούτε πολύ περισσότερο Άγγλοι. Εμείς είμαστε άντρες, ανδροπρεπείς Έλληνες, είμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί και μιλάμε αντρίκια». (20.6.1999)

8. «Οι πρώτοι ξενόφερτοι Έλληνες που κατέλαβαν θέσεις και αξιώματα στο νέο ελλαδικό κράτος, ήσαν ποτισμένοι με το πνεύμα της γαλλικής διαφώτισης. Κουβάλησαν κοντά τους την αθεΐα. Και αυτή η εγκληματική τακτική των διαφωτιστών της τότε εποχής , των οποίων ηγήτορας ήταν ο Αδαμάντιος Κοραής, συνεχίζεται και σήμερα». (3.3.1998)

9. «Να μην επιτρέψουμε να μας ισοπεδώσει ο οδοστρωτήρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είχαμε μια ευλογία πριν από λίγα χρόνια , τη θρησκευτική, γλωσσική και φυλετική ομοιογένεια του ελληνικού λαού. Αυτό πάμε να το χάσουμε τώρα, γιατί στην πατρίδα μας έχουν έρθει χιλιάδες πρόσφυγες και άλλοι μετανάστες» (27.5.2001)

Για τους ομοφυλόφιλους…

10. «Έκοψαν τον Μπουτιλιόνε επειδή τόλμησε να πει την αλήθεια [για την ομοφυλοφιλία]. Αλλά σκεφθείτε που έχουμε φθάσει. Σε ποιο κατάντημα έχει φθάσει σήμερα η ανθρωπότητα, η οποία αυτό που είναι αμαρτία βοώσα και κράζουσα θέλει να την καλύψει. Να μη λέμε, να μη μιλάμε γιατί ενοχλούνται αυτοί που έχουν το κουσούρι, γιατί θέλουν όλοι οι άλλοι να το παραδεχθούν ως μια φυσιολογική κατάσταση» (31.10.2004)

Για τις ταυτότητες…

11. «Αυτοί που γκρεμίζουν τα εθνικά θεμέλια αυτού του έθνους και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν, πρέπει να γνωρίζουν ότι υπονομεύουν το έθνος. Είναι οι ψευτοκουλτουριάρηδες που μας κατηγορούν για εθνικιστές και πρέπει να μπουν στη θέση τους. Ο λαός δεν τους ακολουθεί και τα τρία εκατομμύρια των υπογραφών είναι μάθημα για το έθνος. Είναι φωνές που κανείς δεν έχει το ανάστημα να τις παραβιάσει». «Αν κουνούσαμε το δαχτυλάκι μας, θα γίνονταν 6-7 εκατομμύρια» [οι υπογραφές] (14.5.2002)

12. «Όποιο χέρι θελήσει να αγγίξει την Εκκλησία θα ξεραθεί!». (14.6.2000)

Για την Παιδεία…

13. «Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά που λέω; Γιατί σε βλέπω να γελάς συνέχεια και να μη συγκινείσαι καθόλου. Χάχας είσαι;» (προς μαθητή… - 29.3.2000)

14. «Σας ερωτώ, είναι μάθημα Θρησκευτικών αυτό που κάνουν τα παιδιά μας στα σχολεία; Είναι μάθημα όπως το ονειρεύονται αυτοί οι δήθεν ευρωπαϊστές, οι ευρωλιγούρηδες» (3.9.1999)

Για τη νεολαία…

15. «Τα παιδιά συχνάζουν τώρα τελευταία στις περίφημες ντισκοτέκς και από πληροφορίες που έχω, εκεί μέσα μαθαίνουν για τα ναρκωτικά. [Τα κέντρα αυτά] δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά. Είναι εστίες μολύνσεως μαζί με τα μπαρ, όπου η ανηθικότης και η ασωτεία κυριαρχούν. Να απαιτήσουμε το κλείσιμό τους ή έστω τη μεταφορά τους έξω από την πόλη».

Για την ισότητα των δύο φύλων (Από διάφορα βιβλία του όπως "Κρίσις στη σύγχρονη οικογένεια", "Για ένα επιτυχημένο γάμο", κ.α)…

16. «Εκείνο που αρνούμεθα στη γυναίκα είναι η εκ μέρους της παραβίαση της φύσεως και η διεκδίκηση θέσεως που δεν της ανήκει βασικά» και «επειδή ο άνδρας είναι η κεφαλή της οικογενείας, είναι φυσικό να κατέχει και τα ανώτερα μορφωτικά προσόντα εν συγκρίσει με τη σύζυγο».

17. «Έτσι, ενώ η σωστή τοποθέτηση θέλει την σύζυγο και μητέρα βασίλισσα του σπιτιού, εκείνη επροτίμησε να αφήσει το σπίτι στα χέρια της παραδουλεύτρας ή της παιδαγωγού, κρίνοντας πως η θέση της ήταν περισσότερο έξω παρά μέσα στο σπίτι. Η αντίληψις αυτή οδήγησε τη γυναίκα στην εξάσκηση διοικητικών ευθυνών, στην εκμάθηση τέχνης ή επιστήμης, και γενικά στο βιοπορισμό. Αυτό έγινε όχι τόσο από πραγματική ανάγκη, όσο από τη διάθεση να μη υστερεί σε τίποτε, όπως ενόμιζε, απέναντι του ανδρός, λησμονώντας όμως πως και αυτή ακόμη η φυσιολογία της την κατέτασσε στο ασθενές, λεγόμενο, φύλο, που από το Θεό και από τη φύση έχει επιφορτισθεί με την εκπλήρωση μιας λεπτής και ιερής αποστολής».

18. «Σήμερα πολλές οικογένειες διέρχονται κρίση εξ αιτίας του γεγονότος ότι η γυναίκα ξέχασε τα έργα της και έχει επιδοθεί με μανία στην κατάκτηση της ποθητής ισότητος με τον άνδρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η γυναίκα όχι μόνον αρνείται στον άνδρα τον πρώτο λόγο στα θέματα του σπιτιού, όχι μόνον τον συναγωνίζεται σ' όλα τα πεδία, αλλά και έχει εγκαταλείψει την οικιακή ενασχόληση σαν υποτιμητική γι' αυτήν, δείχνοντας προτίμηση σε εξωοικιακά ενδιαφέροντα. Οι γυναίκες, που έτσι εκδηλώνουν τον φεμινισμόν των, πέφτουν πολύ έξω»

Για τον ασκητικό βίο (αναφερόμενος στη διαμονή του στο Four Seasons του Παρισίου)…

19. «Έπειτα το ξενοδοχείο που έμεινα στο Παρίσι είναι 4 αστέρων. Πού έπρεπε δηλαδή να μείνω; Σε 2 αστέρων;»

20. «Κατά την ημέραν της αναχωρήσεώς μου μετέβην εις το ταμείον του ξενοδοχείου να ρυθμίσω τας υποχρεώσεις μου. Και εκεί με επληροφόρησαν ότι το ξενοδοχείον είχε πληρωθή. Επανελθών ηυχαρίστησα τους φίλους μου για την εξυπηρέτησίν μου, επειδή αμέσως αντελήφθην ότι εκείνοι είχαν κάνει και την οικονομικήν ρύθμισιν, χωρίς εγώ να γνωρίζω τίποτε».

21. «Και μη μου πείτε να πάω σε κάποιο μοναστήρι. Στα μοναστήρια έχω πάει πλειστάκις και τα αγαπώ. Αλλά όταν θέλει κανείς να ξεκουρασθή προτιμά άγνωστα μέρη για να έχει ησυχίαν. Και εγώ έχω ανάγκην αυτής της ησυχίας, την οποία μου στερεί η καθημερινή εξαντλητική απασχόλησίς μου με τα μείζονα προβλήματα της Εκκλησίας. Θα υπάγω λοιπόν και θα μείνω σε κάποιο ξενοδοχείον».

Για τον χριστιανικό αλτρουισμό…

22. «Γιατί Θεέ μου σε μένα και όχι σε κάποιον άλλο;» (Δημοσίως όταν του γνωστοποιήθηκε ότι έχει καρκίνο)

Και οι περιαυτολογίες…

23. «O Θεός με "ξεχώρισε" από τότε που ήμουν στην κοιλιά της μάνας μου». (3.5.1998)


30 σχόλια:

 1. ΑΣΤΟΚΑΛΟΣΟΥ!
  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. αν ανατρεξει κανεις στα μπλογκ των φανατισμενων Χ.Ο. θα διαπιστώσει την απέχθεια που τρέφουν προς τον νεο αρχιεπίσκοπο γιατι ειναι χαμηλών τόνων,σοβαρός και συγκροτημένος άνθρωπος. Είναι δε τοσο απογοητευμένοι που δεν ακολουθεί τα χναρια του Χουντόδουλου, που πλέον εχουν βασιμες υποψιες οτι εξυπηρετει αριστερα συμφέροντα!!!

  Όταν είχε εκλεγει ο Ιερώνυμος ειχα φοβηθεί οτι θα προσελκύσει πολύ κόσμο στην εκκλησία καθότι δεν είναι δημαγωγός - καραγκιόζης.

  Τελικά όμως δεν χρειάζεται να αγχώνομαι γιατι
  α)τον jeronymo θα τον φάνε τα "παιδιά του"
  β)ο κόσμος θέλει άρτον και θεάματα (βλ. Χριστόδουλος, Ψωμιάδης, κ.λ.π.)

  Ανυπομονώ πάντως να δω τον Ανθιμο ή ακόμα καλύτερα τον Αμβρόσιο στον θρόνο... τότε είναι που θα χορτασει ο ελληνικός λαός θέαμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θεέ του, γιατί σε αυτόν και όχι σε κάποιον άλλο;

  ...μα τι λέω;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαιρετική η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση! Έπρεπε να βάλεις όμως και μία φωτογραφία με κόλυβα να δέσει το όλο θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ti kala pou glitwsame apo tetoio SKOTADISTI! Kati tetoioi fasistes san ki afton mas pane EPIPLEON 100xronia PISW kai liga lew...
  Makrya apo ekklisies kai prosexete ta paidia sas yiati opws diavaza xtes mexri kai se pornografika diktya einai kati tragopapes anamemigmenoi!
  Oust kai ksana oust!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ ATHENA

  Σπούκι ε;

  @ Buglicker

  Γιατί θεέ του; ε; ε;

  @ Διαγόρας ο Μήλιος

  Έχεις απόλυτο δίκιο, και μερίμνησα. Όντως απέκτησε πιο... ατμόσφαιρα.

  @ leon

  Αυτός "εκοιμήθη". Υπάρχουν άλλοι που αναμένουν ανυπόμονα.

  @ Tyler Durden

  Κρατάω κάτι και για του χρόνου. Άλλωστε τώρα ακόμα πενθούμε. Οι σοφίες/ παραβολές, θα βγουν σε μεταγενέστερο στάδιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλα που μας θυμησες και παλι, περι τινος...(bip)
  επροκειτο! Oντως ο νεος θα φανταζει ως μυγα μεσα στο γαλα και ως 'κομμουνιστης' σε συγκριση με τον προκατοχο του! Κριμα που εχουν κανει τον πολυ κοσμο ν ασχολειται με τετοια θεματα! Μεγαλο χασιμο χρονου για μια χωρα που εχει τοσα προβληματα να λυσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. αυτό είναι! Best Of Xristodoulos!!! ελληνάκι έγραψες. Τα καλύτερα συγκεντρωμένα σε ένα post... τι άλλο να ζητήσει κανείς;;; :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ασύλληπτος...
  άκουγα στο σκάι ότι έχει προταθεί για τη σειρά 'μεγάλοι έλληνες'.
  τον ψήφισε,δηλαδή,κοσμάκης.πολύς κοσμάκης.

  περίμενε-
  "Από την Αθήνα έως τη Βαρσοβία, από το Χονγκ Κονγκ έως το Ντουμπάι, και από το Κουβέιτ έως τη Μπρατισλάβα, χιλιάδες Έλληνες έσπευσαν να καταθέσουν τη δική τους απάντηση στο ερώτημα που έχει θέσει ο ΣΚΑΪ για την ανάδειξη του σημαντικότερου Έλληνα."

  (http://www.skai.gr/master_story.php?id=81196)

  lol?
  μόνο ως lol...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "Τι έλεγαν στο Χριστόδουλο οι τέσσερις που του πηγαίνανε την κάσα στην κηδεία????"


  Κι'εγώ γουστάρω Ανθιμο αρχιεπισκοπή, θα κλάσουμε στο γέλιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!!!!!


  ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @ Elva

  ΜΜΕ. Τί περιμένεις;

  @ despotades

  Έχει και στου Ροΐδη αναλυτικότατο post 8)

  @ koubiki

  Ναι... δίπλα στη Βουγιουκλάκη.

  @ patsiouri

  Ε μα πια! Καθόλου δεν ακούγεται πια ο Άνθιμος. Κάντε τον μητροπολίτη να είναι κάθε μέρα στα κανάλια!

  @ dimider

  Έεετσι. Λείπει ο κολιός τον Άυγουστο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Στο επόμενο ΔΣ του Συλλόγου Χριστοδουλοφιλόφιλων (προσοχή στην αναγνωση) θα παραιτηθώ από Πρόεδρος και θα προτείνω να με αντικαταστήσεις


  αχαχχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ ser

  Ωραία! Έχω κάποιες ριζοσπαστικές ιδέες κατά νου. Πχ διοργάνωση ομαδικών αυτοκτονιών κλπ κλπ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Πείτε με κάφρο, αλλά πρέπει να είναι η μόνη φορά που χάρηκα για τον θάνατο ενός ανθρώπου. Τόσο συσσωρευμένο μίσος...

  Ωραία τα κόλυβα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Όταν ψωφήσει ο κυρ Αλέκος να δεις τι γλέντι θα κάνουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @dimider
  Anegkefale pou den xereis ti sou ginetai,tha prepei na pethanei i misi Ellada toulaxiston gia na to....
  glentisete!Pane pia oi epoxes pou kanate oti thelate, ta xronia sas telepsan,fasistes, remalia tou kerata pou exete to thrasos kai sikwnete kai kefali, zwa! O polys o kosmos de psifizei pia dexia, gkeke?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. αναψαν τα αίματα!

  ελληνακι, βάλε Χριστόδουλο στο μενού καθε βδομάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. @bottler28 άκου την αλήθεια μαλάκα.

  Εγώ ο ''ανεγκέφαλος'' πιστεύω τουλάχιστον σε κάτι. Πιστεύω στην πατρίδα μου και στην θρησκεία μου και αγωνίζομαι για τις ιδέες μου.


  Εσύ σε τι πιστεύεις???????????

  Στην Κούνεβα, στις μολότωφ και στον τσυριζα??????????

  Τα ιδανικά σου είναι για τον πούτσο. Δεν δίνουν καμία ελπίδα. Είναι μόνο τρομοκρατία και τσαμπουκάς. Κάψατε όλη την Ελλάδα και κάνατε όλους τους Έλληνες να σας μισήσουν.


  Ό,τι γουστάρετε κάνετε σ' αυτή τη χώρα μια ζωή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ο κολιός φροντίζει για την διασκέδασή μας?!
  *
  Ένας Χριστόδουλος την ημέρα το εγκεφαλικό ΔΕΝ κάνει πέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κορυφαίες οι ατάκες του Μουεζίνη Κιτσοδουλάχ, ε; Προσωπικά, τον προτιμούσα από τον Τζερόνυμο... Είχε γίνει βλέπεις τόσο φαιδρός και τόσο ακραίος ο Κιτσοδουλάχ Παρασκευαΐδης, ώστε ο κόσμος τον είχε σιχαθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @Dimider
  Το ποιος ειναι ο μαλακας το καταλαβαν ολοι μετα απο αυτα που διαβασαν στο
  'μπλογκ' σου, βρε θρησκοληπτε,καθυστερημενε
  Ελληναρά του κερατά! Και ο Χιτλερ ειχε ιδανικα, βρε διποδο ζωο, αλλα αυτο δε σημαινει τιποτα. Αλλα τι να περιμενεις απο μυαλα
  'tabula rasa',σαν του εξυπνου Α.Σπηλιωτόπουλου; Τα ιδανικα MOY,δεν μπορεις EΣΥ ουτε να τα φανταστεις, επειδη ουτε το επιπεδο, ουτε το μυαλο διαθετεις, καυμενε. Το μονο που ξερεις
  ισως να κανεις στη ζωη σου ειναι να κουνας πλαστικα
  κιτσατα σημαιακια της ΝΔ σε προεκλογικα πανηγυρια, για ΤΟΥΒΛΑ! Κουνα τα, κουνα τα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Φαίνεσαι τι καραγκιόζης είσαι. Φαντάζομαι θα είσαι από αυτούς που βγαίνουν στους δρόμους και τα σπάνε σαν κοινοί εγκληματίες και νομιζουν ότι κάνουν επανάσταση.

  Τραμπούκοι και τρομοκράτες του κερατά. Αυτά τα κάνετε εσείς οι αριστεροί που δείχνετε έμπρακτα πόσο σέβεστε τον λαό.

  ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΑ

  Για να μην θυμηθώ και το γήπεδο μουνιά που ο κωλοτσίπρας η αδερφή δημιουργεί προβλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. @dimider

  νομιζω στο ξαναειπα.... μην γενικευεις! οποιος δεν ειναι ελληναρας και Χ.Ο. δεν σημαινει απαραίτητα οτι ψηφιζει συριζα ή κκε. διαβασε παλαιότερα αρθρα στο μπλογκ και κοιταξε προσεκτικότερα τα links

  κατα τ'άλλα εχεις αρχισει και γίνεσαι γραφικός... μήππως εχεις καμια συγγένεια με τον αδωνη???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Όλα τα άλλα τα περίμενα, αλλά αυτό με τους ομοφυλόφιλους με τίποτα! Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί μακαριστέ! Αλήθεια, πως λέτε να κόλλησε την ηπατίτιδα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @ Ανορθόδοξος

  Θα μύρισε κανά κρινάκι. Ξέρεις τί ζημιά μπορείς να πάθεις άμα μυρίζεις κρίνα...;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Αξιότιμε πρώην, νυν και μελλοντικέ αρχιεπίσκοπε,

  Διά την ημετέραν και ουχί υμετέραν σωτηρία ταύτα λέγω υμίν:
  Δεν υπάγετε εις τον γέρων Διάολον απαξάπαντες ινά διαφυλάξομεν και διατηρήσομεν σώας τας φρένας ημών;
  Άι σιχτήρ πια με τους ρασσοφόρους κόρακες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...