Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Intermission #67 (SYRIZA edition)

Σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα, το ελληνάκι παρουσιάζει το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν βγει στις οθόνες μας. Προσέξτε την εισαγωγή, από την σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του.

7 σχόλια:

 1. Το χτύπημα ήταν κάτω από τη ζώνη... Δεν έκανες ανάλογα για το Σαμαρά ή το Βενιζέλο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Σαμαράς και ο Μπένι είναι ληγμένα χαρτιά. Το χτύπημα προς ΣΥΡΙΖΑ έχει να κάνει με το γεγονός ότι παρουσιάζεται σαν κάτι νέο και διαφορετικό.

   Διαγραφή
  2. Ναι, αλλά δημοσκοπικά ο Σαμαράς είναι πρώτος. Ουσιαστικά δηλαδή κάποιος μπορεί να επηρεαστεί και αντιΣΥΡΙΖικά να πάει προς Σαμαρά.
   Και προσωπικά προτιμώ τον Τσίπρα.

   Διαγραφή
  3. Οι αρλούμπες δεδομένες εκατεροθεν και πανταχόθεν και μιλάμε τελικά για προτιμήσεις. Το ξέρουν ότι στο τέλος θα καταλήξει σε υπόθεση γούστου γιατί μέχρι εκεί φτάνει. Το τρύπιο παπούτσι είναι πάντα τρύπιο είτε είναι αθλητικό είτε σκαρπίνι.

   Διαγραφή
 2. Μια χαρά δουλειά έχει ..."πιάσει " το " θείον βρέφος " Λαλιωτάκος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα με τον τρόπο που διέψευσε την συνεργασία του με το ΣΥΡΙΖΑ ο Λαλιώτης ήταν σα να έλεγε "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ΣΥΡΙΖΕΝΙΟ δυνατό".

   Ζούμε μεγάλες στιγμές...σαν προχειρογραμμένη κωμωδία του Χάρρυ Κλυν καταντήσαμε. Το κλάμα δεν θα είναι από γέλια όμως...

   Διαγραφή
 3. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι ο Τσίπρας σερβίρει το «Λεφτά Υπάρχουν» με την δική του version 2.0 / © 2012, να σηκώσει το χέρι του.

  Τραγουδάμε όλοι, στον σκοπό του «Κι’ εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ορωπό…». Έτοιμοι; Πάμε! Κι εσύ λαέ παραμυθιασμένε μην ξεχνά-ας το ΠΑΣΟΚ!

  (Για την ΝΔ τι να πούμε τι; τι να τραγουδήσουμε... μας τέλειωσε κι αυτή!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...