Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Intermission #69 (Ο Ουρανός στον Πλούτωνα edition)

Το ελληνάκι ανακοινώνει τη σύσταση της νέας κυβέρνησης και αναφέρεται στις προτεραιότητες του κάθε χαρτοφυλακίου.


ΚΡΙΟΣ
Θα δεχτείτε σήμερα πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο κοινωνικός σας περίγυρος θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα αφού θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας πράγμα που σας ανεβάζει την ψυχολογία. Θα κάνετε πολλές σκέψεις και θα τονιστεί η εξωστρέφεια σας. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στην ζωή σας θα είναι πολλές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κάποιες καθυστερήσεις που θα έχετε θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με κάποιο άτομο γιατί εξαιτίας κάποιων γεγονότων θα σας εκφράσει έντονα την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει για να κάνετε πετυχημένες επιλογές αποφεύγοντας τις εξαπατήσεις. Όσοι είστε μόνοι, θα ανέβει η διάθεση σας με νέες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέση. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και μη δίνετε διαστάσεις σε πρόσωπα και πράγματα που δεν αξίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ  
Ξεπερνιούνται σιγά- σιγά τα προβλήματα στην σχέση σας και τα συναισθήματα σας γίνονται αποδεκτά από τον ερωτικό σας σύντροφο. Το περιβάλλον σας τώρα αντιτίθεται με τις ιδέες σας και τον τρόπο που εκφράζετε. Η διάθεση σας θα εναρμονίζεται με την συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα ζήσετε ευχάριστες και έντονες στιγμές. Θα αγωνίζεστε να ενισχύσετε την κοινωνική σας θέση. Φροντίστε να μη γίνετε σπάταλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε κάποια νέα σχέση προσέξτε γιατί καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν. Ο ελεύθερος σας χρόνος θα είναι περιορισμένος καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές και θα πιεστείτε. Θα περιοριστεί λίγο η ελευθερία σας ενώ οι σχέσεις σας με κάποια άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα περάσουν από δοκιμασίες. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας και θα έχετε χαρούμενες αλλαγές με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ 
Στα επαγγελματικά σας βαδίζετε με σταθερά βήματα στην επίτευξη των στόχων σας και την επιτυχία. Ευνοείστε σε νέες συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα που σας επιφυλάσσουν θετικά αποτελέσματα. Αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην είστε τόσο ευσυγκίνητοι πληγώνοντας τον εαυτό σας. Θα ασχοληθείτε με τη συναισθηματική και οικονομική σας σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Θα δεχτείτε την βοήθεια και την υποστήριξη των συνεργατών σας και έτσι θα μπορέσετε να τελειώσετε το έργο σας στο διάστημα που σας έχει ζητηθεί. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν έντονες διακυμάνσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας. Όσοι είστε μόνοι, μπαίνετε σε μια ευνοϊκή χρονική περίοδο που σας επιφυλάσσει μια νέα και πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ 
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν αλλά προσέξτε να μην µπλέξετε σε ιδιόρρυθμες καταστάσεις. Η αυτοπεποίθησή σας θα σας φέρει ευχάριστες προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Θα ψάξετε βαθιά μέσα σας και θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε. Δεν σας ευνοούν οι τολμηρές ενέργειες στην εργασία σας. Οι αναπάντεχες αλλαγές που θα συμβούν θα σας φέρουν σε θέση αμηχανίας. Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μην πιέζετε τις καταστάσεις και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το παρασκήνιο το οποίο συνεχίζει να βάλλει τα συμφέροντα σας. Κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα με ρεαλιστικό μάτι και να αναζητήσετε οτιδήποτε σας κάνει ευτυχισμένους. Προσεγγίστε από μία καινούργια οπτική γωνία την ζωή σας για να αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειες σας. Παραδοθείτε απόλυτα σε παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Θα θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Θα έχετε απρόβλεπτα κέρδη και οικονομικές παροχές αλλά δώστε προσοχή στις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα βελτιώνονται ενώ η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο ευχάριστη. Θα συνεχιστούν οι αλλαγές στα εργασιακά σας δεδομένα και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τις εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ 
Κάποιες δυσαρμονίες θα σας κάνουν να αντιδράτε με το παραμικρό ή να εμπλακείτε σε ανταγωνισμούς. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός σας απογειώνονται και θα αισθάνεστε γεμάτοι χαρά. Στα οικονομικά σας, φροντίστε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα κι όλα θ’ αρχίσουν να στρώνουν σιγά- σιγά. Θα αρχίσετε να οργανώνετε ένα σχέδιο χρηματοδότησης που θα ευοδωθεί μακροπρόθεσμα. Θα εγκλωβιστείτε από διάφορες ανησυχίες και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Χρησιμοποιήστε το ένστικτο σας και την διαίσθηση σας για να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας. Θα έχετε καλή διάθεση και την επιθυμία να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους που εκτιμάτε ιδιαίτερα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας. Θα έχετε ευελιξία στις ενέργειες σας, επικοινωνιακή διάθεση και αυθορμητισμό. Θα δικαιωθείτε στα επαγγελματικά σας χάρη στην όρεξη και την αποφασιστικότητα σας.

ΙΧΘΥΣ 
Οι αυξημένες υποχρεώσεις σας θα σας κάνουν ευέξαπτους αλλά πολύ σύντομα θα ανταμειφτείτε για τους κόπους που από καιρό έχετε καταβάλει. Θα δεχτείτε έντονες ψυχολογικές πιέσεις από πρόσωπα και πράγματα που σας περιβάλλουν. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, κάντε υπομονή και μην πιέζετε καταστάσεις. Κάποια περιστατικά δοκιμάζουν την αντοχή σας και το περιβάλλον σας θα είναι αρκετά δύσκολο μαζί σας.


Πολιτική ανάλυση από το πάντα έγκυρο www.e-zwdia.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...