Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Breaking News!

Δάκρυα συγκίνησης κατακλύζουν ολόκληρο το πανελλήνιο με το άκουσμα της είδησης. Το ελληνάκι, πιστό πάντα στην άμεση και ουσιαστική ενημέρωση των αναγνωστών του, μεταφέρει την είδηση αυτούσια, σε πρώτη διαδικτυακή μετάδοση:

«Βρήκαμε τι μας φταίει για το 2010!»

Δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, ούτε για κακόγουστη φάρσα. Τον τελευταίο μήνα, σύσσωμο το ελληνικό έθνος βρήκε ποιος φταίει για την κατάντια του ομφαλού του σύμπαντος για αυτή τη χρονιά. Μετά τους Τούρκους, τους Γερμανούς, τον Μητσοτάκη, τον Ανδρέα, τον Καραμανλή, τους μετανάστες, τον Σόρος, το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και τους κερδοσκόπους, έχουμε ήδη προεξοφλήσει ποιος θα μας φταίει για το 2010, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Και η απάντηση είναι: το ΔΝΤ!

Ναι! Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός, το οποίο οφείλεται κυρίως στα ταχύρυθμα τμήματα που παρακολούθησαν όλοι οι Έλληνες ανελλιπώς, τους τελευταίους δύο μήνες όπου και απέκτησαν Διδακτορικό Δίπλωμα πάνω στις «Μακρο-οικονομικές επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία τριτοκοσμικού κράτους, βάσει πεπερασμένων μικρο-οικονομικών quota για την μείωση των δημοσιονομικών αρνητικών δεικτών με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση της ανάπτυξης».

Μάλιστα, η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των Διδακτόρων, εμβάθυνε περαιτέρω τη γνώση και τη σοφία της αποκτώντας Post Doc πάνω στις επιπτώσεις που θα έχει το ΔΝΤ στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, η χώρα έχει κατακλυστεί από σπουδαίους οικονομολόγους - επιστήμονες που γνωρίζουν ακριβώς τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια στην οικονομία και κοινωνία της Ελλάδας. Οι μελέτες και τα συμπεράσματα που παρουσιάζουν οι εν λόγω επιστήμονες, είναι τόσο ολοκληρωμένα και επιστημονικά, που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ΔΝΤ θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της Ελλάδας που πέρασε ποτέ, και για άλλη μία φορά δεν θα μας αφήσει να αστράψουμε το πανάρχαιο δοξασμένο ελληνικό φως, στα μούτρα της υφηλίου.

(Εις ένδειξη διαμαρτυρίας, ο Σύλλογος Αστρολόγων και Μέντιουμ Ελλάδας, έχει οργανώσει πορεία στην Πλατεία Συντάγματος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την υποβάθμιση του κλάδου και τις ενδεχομένως αδιαφανείς διαδικασίες που οδήγησαν στην απονομή δέκα εκατομμυρίων διδακτορικών τίτλων μέσα σε δύο μήνες).

Ως εκ τούτου, η μιζέρια και η τρομοϋστερία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από άκρη σε άκρη, όσον αφορά το ΔΝΤ, θεωρούνται επιστημονικώς τεκμηριωμένες, και συμβατές με το νεοελληνικό savoir vivre. Σύμφωνα με το γνωστό λαϊκό αίσθημα, από εδώ και στο εξής μπορούμε να αποφύγουμε για άλλη μία φορά την αυτοκριτική και τις ευθύνες μας χάρη στο νέο φταίχτη.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...