Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011

Μιά Ωραία Πεταλούδα: Ανοιχτή Επιστολή-Κάλεσμα προς την ΦιλοΤροϊκανή Παράταξη


Εκτελώντας διατεταγμένη Υπηρεσία στο Καθεστώς της Τροικανής Χούντας απευθύνω βαρυσήμαντο πολιτικό μήνυμα με Ανοιχτή Επιστολή.

Πιστέ friend, άδολε subscriber, ταπεινέ follower, θαρραλέε commentator. Λαέ των Σόσιαλ Μύδια.

Είναι πλέον φανερό ότι σήμερα έχουν διαμορφωθεί οι εξής 3 Μεγάλες Παρατάξεις – Πολυκατοικίες στην Ελλάδα:
- αυτή του “Λεφτά Υπάρχουν” (ΝΔ_,ΚΚΕ, βαθύ ΠΑΣΟΚ)
- αυτή του “Λεφτά Δεν Υπάρχουν”  (ρηχό ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΔHΣY, Δράση,διάφοροι σκοτεινοί κύκλοι, ντόπια και ξένα κέντρα αποφάσεων) και
- αυτή του “Μια Ωραία Πεταλούδα” (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ο-Π, ΛΑΟΣ, Χρυσή Αυγή, Άρμα, Σπίθα,   αγανακτισμένοι, αναρχικοί, μπάχαλοι)

Όλοι Εμείς οι  αγνοί φιλοτροϊκανοί, οι ξενόδουλοι, οι δωσίλογοι, τα παπαγαλάκια, οι ντόπιοι τοποτηρητές, οι πράκτορες,  τα δεκανίκια του καθεστώτος, οι γλύφτες των αφεντικών, οι έσχατοι προδότες, τα λαμόγια,  οι κερδοσκόποι, οι πλουτοκράτες (ντόποιοι και ξένοι), οι στυγνοί τεχνοκράτες, η ελίτ, οι μάνατζερς του κώλου, οι προιστάμενοι της πλάκας, τα golden boys, οι ατενίστας, οι πρόσκοποι, οι κηπουροί της εξουσίας, οι ιδεολόγοι της παρακμής, οι πουλημένοι διανοούμενοι, οι απολογητές της φασιστικής λαίλαπας, τα μέλη της λέσχης Bilderberg,  οι αμερικανοεβραίοι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι ρομαντικοί ευρωλιγούρηδες, τα καθίκια, τα πρόβατα, οι ηλίθιοι, οι εύπιστοι, οι βαλτοί, οι σαδιστές,  οι μεροκαματιάρηδες ασφαλίτες, οι δειλοί και άτολμοι, οι ΠρετεντεροΜανδραβέληδες και ΜοσιαλοΧωμενίδηδες – με δυό λόγια οι υγιείς δυνάμεις των υπέρμαχων της κρατικής καταστολής και της κοινωνικής αναλγησίας –  πρέπει επιτέλους να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές Μας (απόπου κι αν προέρχονται) και να οργανωθούμε σε ένα πλειοψηφικό αντιλαϊκό Μέτωπο υπόγειας πάλης, δολοπλοκιών και ανατροπής της νομιμότητας.

Το καθήκον Μας ως προς τους ξένους Αφέντες μας είναι να συνταχθούμε ενωμένα, περήφανα και μίσθαρνα στη ΦιλοΜνημονιακή και Σοσιαλφιλελεύθερη Παράταξη του “Λεφτά Δεν Υπάρχουν”.  Απώτερος και ανομολόγητος στόχος Μας να είναι να καταπνίξουμε την ογκούμενη λαϊκή οργή και αγανάχτηση, όχι μόνο με την ωμή βία και την γκαιμπελική προπαγάνδα των καναλιών Μας – καλοδεχούμενες κι αυτές και πάντα χρειάζονται-, αλλά και με νομότυπα κυνοβουλευτικά μέσα.  Όσο βέβαια Μας ταλαιπωρούν ακόμα με τέτοιες διαδικασίες, που δεν τις έχουμε σε υπόληψη, αλλά ο Καιρός γάρ ΕγγύC – και αυτό είναι δέσμευση. Με αυτό το τρόπο Εμείς, αλλά και οι Προστάτες Μας, επιδιώκουμε να παρατείνουμε την Ξένη Κατοχή της Πατρίδας Μας, να θυμηθούμε (και ευχής έργον – να ζήσουμε αν αξιωθούμε) πράγματι άλλες εποχές και να εξυπηρετήσουμε δουλικά ξένα με τον λαό συμφέροντα.

Όλοι Μας οφείλουμε να εργαστούμε άοκνα και να καταστρώσουμε πραξικοπηματικό σχέδιο νεοφιλελεύθερου ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, αντισυνταγματικής δήμευσης της μικροιδιοκτησίας μέσω ληστρικών χαρατσιών και κεφαλικών φόρων, καταλεηλάτησης των λαϊκών εισοδημάτων, πλήρους διάλυσης των μικρομεσαίων, αφηνούς διωγμού των κοπριτών του δημοσίου, ανελέητων απολύσεων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, εξαφάνισης της μικρομεσαίας αγροτιάς, εξόντωσης των μικροεπαγγελματιών και τελικής εξάντλησης της φοροδοτικής ικανότητας των απείθαρχων υπηκόων της κωλοχώρας αυτής.

Στα πλαίσια της κοινωνικής Μας αναισθησίας ιδιαίτερη πρόνοια πρέπει να δώσουμε στην δημιουργία (μέσω λαίλαπας αντεργατικών μέτρων και Αρμαγεδδώνα ταξικών και ανάλγητων “Μεταρρυθμίσεων”), μιας κοινωνίας ζούγκλας  που να Μας φέρει τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια πίσω από το 1911 που βρισκόμαστε τώρα σε συνθήκες πραγματικής υπουδούλωσης και εξαθλίωσης. Και αυτό λόγω της πρωτοφανούς ατολμίας της Κυβέρνησης για μια πραγματική επιδρομή άδικων μέτρων ενάντια στον κωλολαό αυτό.

Πρέπει τέλος να επεξεργαστούμε τεχνικές πλήρους καταστροφής και αποδιάρθρωσης του κοινωνικού ιστού, κατεδάφισης των όποιων κουτσουρεμένων δικαιωμάτων υφίστανται ακόμα, καθώς και καλλιέργειας κοινωνικού αυτοματισμού μεταξύ ομάδων των ιθαγενών, έτσι ώστε με την καλλιέργεια εκβιαστικών και ξεδιάντροπων διλημμάτων να αφήνουν σαν ηλίθιοι (που είναι) να περνάει το δικό Μας, υπάκουα και αδιαμαρτύρητα.

Για την ονομασία της Παράταξής Μας θα γίνει (κατευθυνόμενη) ψηφοφορία μεταξύ των κάτωθι προτάσεων.  Προτείνετε ελεύθερα και Εσείς και άμα γουστάρω και Μου δώσετε και καμιά “δωρεά” – όχι για μένα, για την φουκαριάρα την Παράταξη – μπορεί να προωθήσω την πρότασή Σας.

- Λε.Δ.Υ  (ΛΕφτά Δεν Υπάρχουν)
- ΣΥ.ΡΙ.ΓΚΑ (ΣΥνασπισμός ΡΙζοσπαστών ΓΚΑουλάιτερ)
ή θα υπακούσουμε (και πάλι) , τυφλά (ως συνήθως) τις εντολές των Προστατών Μας.

Συγκρούονται σήμερα τα 3 στρατόπεδα της Αντίδρασης, της Προόδου (αυτοί της Προόδου είμαστε Εμείς – μην μπερδευτεί κανένας) και τα βλαμένα της Παιδικής Χαράς. Διάλεξε προσεκτικά τους συμμάχους Σου που θα εγγυηθούν την νίκη των Αφεντικών Μας και τον Ολοκληρωτικό Αφανισμό του διμέτωπου Οχτρού στον Νέο Εθνικό Τριχασμό.12 σχόλια:

 1. Χα χα, φίλε, λιώθηκα στο γέλιο!!! Τρομερό κείμενο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με άλλα λόγια, δηλαδή, χρειάζεται νομοθεσία για περισσότερο τζατζίκι στα σουβλάκια, και σουβλατζίδικα ανοιχτά επί 24ώρου βάσεως?

  υγ. Η σπείρα κατεβαίνει αμέσως και πιάνει απ' άκρη σ' άκρη. Θανκ Γιου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. έπεσα κάτω απο τα γέλια!!

  Προτείνω να πούμε την παράταξή μας "μιά ωραία πεταλόυδα". Σίγουρα θα μπερδευτούν πολλοί Συριζικοί και ανταριακοί και θα μας ρίξουν μερικές "χαμένες" ψήφους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο τιμημένος συντάκτης ξέχασε μερικά ακόμα απαραίτητα μέτρα: κλοπή τσαντών από γριούλες, υφαρπαγή γλυφιτζουριών από μωρά, κρύψιμο ζαριών του ταβλίου από συνταξιούχους των 250 ευρώ, φορολόγηση του αναπνέειν και του περπατήματος, και άλλα πολλά που θα πρέπει να εξετασθούν ως μέτρα που θα οδηγήσουν τη χώρα στο σωστό δρόμο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χα χα χα χα χα!!! Όσο σκέφτομαι και την ανέκφραστη φάτσα του Μεντρέκα (αυτού ντε του ΚΚΕ) όταν διαβάζει αυτό το κείμενο, γελώ ακόμα πιο πολύ. Χα χα χα χα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αχαχαχαχαχ Διασκεδαστικό αλλά και πολύ εύστοχο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ωραία γελάσαμε ... ουσία (όπως πάντα) μηδέν ...

  Ακόμα ένα χαχανό post ... o Mikeius το κάνει καλίτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ ajaxoftelamon

  Πιο λίγο χρόνο θα σου έπαιρνε να βγεις από εδώ και να μπεις στον Mikeius παρά να γράψεις την παπαριά.

  RTFM !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Πρέπει να γίνει μανιφέστο, να τυπωθεί και να μοιράζεται στα κρυφά! Εύγε στον συγγραφέα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. (καλά δεν θα μπω στην διαδικασία να αρχίσω τα μπινελίκια απαντώντας στα περί “παπαριάς” ... δικό σου το blog ότι θες απαντάς)

  Κοίτα μπορεί να γουστάρεις αυτά που γράφει ο Σαραντόπουλος, αλλά εγώ θα επιμείνω ... σε αυτό που έγραψα! Ακόμα μία ηρονοχαχανολογία ... δεν πιστεύω ότι είναι αυτό που χρειαζόμαστε σαν χώρα και σαν λαός είναι να ακούσουμε πόσο λακαμάδες είναι οι πολιτικοί και τι προσπαθούν να μας κάνουν και να μας περάσουν.

  Έχουμε γεμίσει εξυπνακιστές και φτηνοπροζαδόρους ... μου θυμίζει τις αφίσες που αντί για τον Steve Jobs, έχουν βάλει την Merkel, τον GAP και τον Cavaliere ... καλό, γελάσαμε αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να διαβάζεται ευχάριστα και να είναι πιασάρικο (σαν τον Λαζόπουλο) αλλά για ‘μένα το συγκεκριμένο κείμενο δεν προσφέρει κάτι ... πέρα ότι είχε ιδιαίτερη πλάκα.

  O Σαραντόπουλος μπορεί να είναι και γαμώ τα παιδιά και με τα γραφόμενα του να αλλάξει την σύγχρονη ιστορία ... αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά ... μην μασάς και ο Hemingway είχε άτυχες στιγμές!

  Τώρα αν εσύ γουστάρεις τόσο ... μαγκιά σου.

  Για πιό clause στο manual λες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @ ajaxoftelamon

  Clause 6.

  Συνεχίζω πάντως να μην καταλαβαίνω γιατί τα χώνεις σε μένα για κείμενο του Σαραντόπουλου. Σε μένα άρεσε, σε σένα όχι. Κατανοητό από όλους, και εκεί λήγει.
  Να σου δώσω το email του να του τα πεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. sorry, apla epidi to ekanes post eipa a to sxoliasw ...

  den ta xonw se esena ... pros8eou (pun intended! ;) ), sizitaw me esena gia auto pou egrapse kapios allos!

  Pareksigisara!

  (sorry gia ta Greeklish ... kinito gar!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...