Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Intermission #53 (Revolution edition)

Αυτό που προσπαθώ να πω εδώ και 344 αναρτήσεις, σε δύο προτάσεις...10 σχόλια:

 1. Ελληνακι να υποθέσω ένα νέο νόμισμα; ή τυχαία μπήκαν το ευρω και το δολάριο στο existing model.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαα... για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνω τη δουλειά εκείνων, τους οποίους κατηγορώ για την αποτυχία τους;! Εεεε, τώρα... πολύ κουραστικό. Ασε καλύτερα... συνεχίζω να κράζω - δυνατά, λαϊκά κι επαναστατικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ναι αλλά τι γίνεται όταν έχεις πελατεία από την οποία απομυζάς ως καλός πολιτικάντης; Δεν πρέπει να την ταΐζεις κάτι για να μην αρχίσει να σκέπτεται χωρίς ιδεολογικά δεκανίκια;

  Εδώ σε θέλω...

  Τώρα όμως που κόπηκε το bayoko αππο τα μεγάλα αφεντικά, και έχεις μόνο ιδέες και φτώχια να την ταίσεις ενώ έχεις ήδη συλληφθεί κλέπτων οπόρας" τότε βέβαια, οι πελάτες έχουν αρχίσει να γαυριώνουν... Άσε που είναι και νταβραντισμένοι από το καλοζώισμα δεκαετιών...

  Αυτά είναι...

  Μη μου τους πελάτες ταράττετε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωστός ο Fuller...


  (Ελληνάκι κάποια μηνύματα χάνονται λόγω openid)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @ epanechnikov

  Τί εννοείς; Δεν τα πάω πολύ καλά με αυτά... Πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Mε τον Ούννο κι εγώ !

  @epanechnikov
  Αν είνι το ίδιο πρόβλημα που είχα κι εγώ όταν το Ελληνάκι κατάργησε το "Διέυθυνση URL" δοκίμασε την χρήση της "προεπισκόπησης" μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια "δημοσίευσης"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σωστό το σχόλιο του Fuller, αλλά τι γίνεται που το υπάρχον σύστημα κάνει ότιδήποτε μπορεί και δεν αφήνει να αναπτυγχθεί κανένα νεώτερο;;; Αναπόφευκτα δεν θα έρθει η σύγκρουση;;; Και μην το περιορίσεις στενά στο πολιτικό σύστημα, εξέτασέ το σε κάθε τομέα της ζωής ακόμα και μέσα στην οικογενειακή ζωή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Το Λαγωνικό

  Μα δεν υπήρξε ποτέ κατεστημένο σύστημα που δεν παλεύει με νύχια και με δόντια να βγει κάτι καινούργιο. Αυτός είναι ο ορισμός του "κατεστημένου"!

  Και η σύγκρουση δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο σφοδρή όσο φαντάζονται μερικοί. Το ότι πχ η επιστήμη αντικατέστησε τη θρησκεία δεν έγινε με βίαιο τρόπο, παρά τις βίαιες αντιδράσεις της εκκλησίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είσαι σίγουρος; Ξέρεις πόσοι κάηκαν επειδή είπαν φωναχτά ότι η γη δεν είναι επίπεδη ή ότι η γη δεν είναι το κέντρο του σύμπαντος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...