Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

Ελληνοποίηση της Ελλάδας ΤΩΡΑ!

Το ελληνάκι, επηρεασμένο από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και σεβόμενο την πλειοψηφία των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, καταθέτει δέκα προτάσεις ώστε η Ελλάδα να γίνει επιτέλους μία χώρα όπως ακριβώς την ονειρεύεται, στην πλειοψηφία της, η ελληνική κοινωνία. Με τον τρόπο αυτό θα σταματήσει επιτέλους αυτή η συνεχής αναμπουμπούλα και κοινωνική αναταραχή ανάμεσα σε Ελληναράδες και ελληνάκια που μας χαλάνε την ηρεμία, και δεν μας αφήνουν να στεριώσουμε ως έθνος εδώ και 188 χρόνια.

1. Κατάργηση των εκλογών
Η πλειοψηφία του λαού, και κυρίως η νέα γενιά, μίλησε. Οι εκλογές δεν προσφέρουν τίποτα και όλοι οι πολιτικοί και οι πολιτικοί σχηματισμοί είναι ίδιοι. Άρα δεν χρειάζονται εκλογές. Όποιος έχει τις καλύτερες γνωριμίες και κουμπαριές, ας γίνεται υποψήφιος βουλευτής. Ας αφήσουμε την πολιτική να αυτορυθμιστεί και οι 300 καλύτεροι να μπουν στη Βουλή.

2. Όξω οι ξένοι
Οι πρόσφατες εκλογές, ανέδειξαν και την αυξάνουσα επιθυμία των Ελλήνων Μακεδόνων και αμόρφωτων αστών μεγαλουπόλεων, να εφαρμοστούν φασιστικές τεχνικές σε κάθε μετανάστη της χώρας. Ως εκ τούτου, μπορούμε απλά να τους τσουβαλιάσουμε όλους σε φορτηγά, να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν και τα καθαρόαιμα βλαστάρια μας να κάνουν κούνια-μπέλα, τραμπάλα και τσουλήθρα με την ησυχία τους.

3. Αποχαρακτηρισμός όλων των δασικών εκτάσεων
Ακόμα δε μπήκε το καλοκαίρι και οι πρώτες πυρκαγιές άρχισαν. Αποχαρακτηρίζοντας τις δασικές περιοχές, ο καθένας θα μπορεί να χτίζει όπου γουστάρει χωρίς να χρειάζεται πρώτα να καίει το σύμπαν.

4. Αποχαρακτηρισμός όλων των αρχαιολογικών χώρων
Είναι πλέον αποτυπωμένο στα βιβλία πόσο σπουδαία ιστορία έχουμε και τι μάγκες πρόγονους είχαμε. Άρα όλες αυτές οι πέτρες μας είναι άχρηστες, αφού παρεμποδίζουν την τουριστική, εκκλησιαστική, κτηνοτροφική και αγροτική ανάπτυξη.

5. Άμεση μονιμοποίηση όλων των Ελλήνων στο Δημόσιο
Δεν είναι δυνατόν σε κάθε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ο Έλλην νέος και η οικογένειά του να τρώνε τόση αγωνία και να ενοχλούν τους πολιτικούς (που ασχολούνται κυρίως με την αυτορρύθμισή τους όπως προαναφέρθηκε). Με τη μονιμοποίηση όλων των Ελλήνων στο ελληνικό Δημόσιο, θα έχουν όλοι το χρόνο τους να σχεδιάσουν το σπίτι των ονείρων τους στο δάσος της επιλογής τους. (Εφόσον βέβαια εφαρμοστεί το 3, και δε χρειάζεται να μπαίνουν σε εμπρηστικούς μπελάδες).

6. Διορισμός των 10 πλουσιότερων ανδρών ως Προέδρων της Δημοκρατίας
Προάγοντας τα συμφέροντα των συγκεκριμένων ανθρώπων ξεκάθαρα, και μέσω της πολιτικής, θα σταματήσουν οι γκρίνιες για αδιαφάνειες, διαφθορές και άλλα τέτοια παραμύθια, καθώς οι αναθέσεις έργων θα δημοσιεύονται στα αντίστοιχα Φ.Ε.Κ. υπογεγραμμένα από τους Προέδρους χωρίς τη συγκατάθεση κανενός Υπουργού, χρήζοντάς τες 100% νόμιμες (και φυσικά ηθικές).

7. Κατάργηση του Κ.Ο.Κ.
Είναι βραχνάς στην ελεύθερη μετακίνηση των οχημάτων με 200 χλμ/ώρα σε κάθε δρόμο, κάθε στιγμή, με κάθε τρόπο, με κάθε κόστος. Η κατάργηση του Κ.Ο.Κ. όχι μόνο εξασφαλίζει την πιο γρήγορη μετακίνηση των συμπολιτών μας, και τον ανδρισμό των απανταχού καγκουριών, αλλά αυξάνει κατακόρυφα και τα ποσοστά θνησιμότητας των Ελλήνων, που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση μισθών στο Δημόσιο δεδομένου ότι μένουν κενές θέσεις εργασίας (κατά τα πρότυπα του 4.).

8. Αντί-περιβαλλοντικές πολιτικές
Αυτά πρέπει να τα σκοτώνεις όταν είναι μικρά και παίρνουν μόνο 3%, γιατί άμα μεγαλώσουν...

9. Υποχρεωτική επαναβάπτιση όλων των Ελλήνων
Φαίνεται πως πολλοί συμπολίτες μας δεν θυμούνται την θεϊκή εμπειρία όταν το Άγιον Πνεύμα έκατσε στο κεφάλι τους κατά τη βάπτισή τους, με αποτέλεσμα να λησμονούν τα εξαιρετικά διδάγματα της εκκλησίας. Με την υποχρεωτική επαναβάπτιση, αυξάνεται το ποσοστό των Χ.Ο. της χώρας σε 100% και η θεία χάρη μας υπενθυμίζει την παρουσία της.

10. Επεκτατική εκστρατεία προς Ανατολάς
Ήγγικεν η ώρα να πάρουμε αυτά που μας έχουν πάρει, που τους είχαμε πάρει, που μας είχαν πάρει, που τους είχαμε πάρει, που μας είχαν πάρει που τους είχαμε πάρει πριν από 3000 χρόνια, για να σωπάσει και η κυρά Δέσποινα. Εγκαθιδρύοντας ένα σταθερό και δυναμικό έθνος με τις προαναφερθέντες προδιαγραφές, θα πρέπει να διαδώσουμε για άλλη μία φορά το ελληνικό φως ανά την υφήλιο.

21 σχόλια:

 1. Ε ξέχασες και την κατάργηση των θετικών επιστημών από το πρόγραμμα διδασκαλίας και την απονομιμοποίηση των θετικών επαγγελμάτων!
  (όχι γιατί κάτι είπες για επαναβάπτιση και τέτοια)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σου στην πρόταση Νο2... Θα πρέπει να εξαιρεθούν οι ξένοι αθλητές, που βοηθούν τα μέγιστα (μερικές φορές χωρίς καν την παρουσία Ελλήνων παικτών) στην πραγματοποίηση ιστορικών, εθνικών, αθλητικών επιτυχιών. Άλλωστε όπως μας δίδαξε η αλησμόνητη 7ετία, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κρατάς τα γίδια στο μαντρί. Μην ξεχνάμε... εκτός από τη θρησκεία υπάρχει κι αλλού όπιο για τους λαούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Mια συμπληρωση μονο,
  αγαπητο ellinaki. Εγω λεω να χορηγησωμεν επισης δωρεαν εισοδον σε παντος ειδους...μπορντελλα, σε οσους εψηφισαν το σωτηριον αυτο κομμα, στις πρόσφατες εκλογές! Πάνε που πανε 'τα παιδια' αποκλειστικα και μονο σε μπορντελλα, πρεπει να πληρωνουν κι απο πανω;
  Αστο δωρεαν να...κολλησουν και τιποτις !! :PP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Από την Καθημερινή σήμερα:

  "Δέσμη πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, το οποίο έχει και σημαντικό πολιτικό κόστος για τη Νέα Δημοκρατία, όπως διεφάνη από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής, εξετάζει η κυβέρνηση.

  Συγκεκριμένα, θα προωθήσει τη δημιουργία χώρων συγκέντρωσης των παράνομων μεταναστών σε εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα στη Βόρεια Ελλάδα, την ουσιαστική ενεργοποίηση συμφωνιών επαναπροώθησής τους με τρίτες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Τουρκία, καθώς και την ταχύτερη επίλυση προβλημάτων που προκαλούν τριβές, όπως η ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους."


  Τα bold δικά μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΑΧΑΧΑ Ελληνάκι, μεγάλες αλήθειες έριξες επί τάπητος!

  Αφιερωμένο εξαιρετικά αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Επιτέλους, έπρεπε να μπει μια τάξις εις αυτόν το χάος!

  Θεϊκόν το βανέριον με τον Τζούνιορ!

  @ Elva

  Και όταν πάνε εις παράνομα μπορντέλα εις Σουηδίαν, να εξαιρούνται από τον νόμο "Περί αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Να προτείνω την υποχρεωτική εγγραφή των νέων μας από την ηλικία των 7 ετών στο ελληνορθόδοξο Κατηχητικό της γειτονιάς τους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @ Prophet Estarian

  Αυτό θα γίνει σε δεύτερο στάδιο όταν το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων θα μετονομαστεί σε Υπουργείο Θρησκευτικής Κατήχησης.

  @ lexeiseikones

  Έχεις απόλυτο δίκιο και ντροπή μου που μου διέφυγε. Θα καταθέσουμε επεξηγηματική εγκύκλιο.

  @ Elva

  Άλλη μία επεξαίρεση που θα αφορά το trafficking. Αθλητές, στριπτιζούδες και θύματα trafficking εξαιρούνται από τη διάταξη 2.

  @ polyvios

  Σιγά μην δεν το 'καναν. Έρχονται και χειρότερα.

  @ Batcic

  Σας απάντησα δεόντως εις το βλογ σας.

  @ pølsemannen

  Η κατάστασις ήτο εις απροχώρητον στάδιον!

  @ περιούσιος

  Δεκτόν. Αν και αυτές οι λεπτομέρειες θα διευθετηθούν με τη μετονομασία του ΥΠΕΠΘ (βλ. απάντηση προς Prophet Estarian)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τώρα εγώ γιατί αισθάνομαι πως έχουν ήδη γίνει κάποια από αυτά και το μόνο που λείπει είναι η επισημοποίηση???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γιατί να αυτορυθμιστεί η πολιτική και να μήν καταργηθεί. Αφού το πολίτευμα μας είναι Εναλλασσομένη Μοναρχία ανάμεσα σε δύο οικογένειες τι μας χρειάζονται οι βο(υ)λευτές. Ούτως η άλλως ο καθένας έχει την αυλή του.
  Και για τους μετανάστες διαφωνώ να τους διώξουμε. Πρέπει να τους εντάξουμε σε στρατόπεδα εργασίας (ποιός θα κάνει τις βρωμοδουλιές - εμείς σαν εκλεκτός λαός είμαστε απασχολημένοι να πίνουμε φραπέδες) αφού πρώτα τους στειρώσουμε ωστε να μήν πηγαίνουν τα σκατόπαιδα τους και παίρνουν την ιερή σημαία από τα χέρια των μπουμπουκιών μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. με τέτοιο πολιτικό προγραμμα σίγουρη νίκη και αυτοδυναμία! Ελληνάκι φορ πρέσιντεντ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @ Atron

  Αποκλείεται! Εμένα όλα μου φαίνονται ορίτζιναλ ιδέες και ριζοσπαστικές για το ελληνικό κατεστημένο!

  @ Ptomas

  Χαίρομαι που έθεσα δημοσίως τις ιδέες μου για να εμπλουτίζονται από το think tank της βλογόσφαιρας. Η δεύτερη ιδέα σου με συγκίνησε! Μπορούμε να τους χτυπάμε και ένα tattoo "Ξ" στο κούτελο (από το "ξένος") για να ξεχωρίζουν από τους gay, τους Εβραίους και τους σατανιστές (που φυσικά θα είναι επίσης σε στρατόπεδα εργασίας)

  @ Tyler Durden

  Και φυσικά δεν ξεχνώ το υπουργείο που μου είχες τάξει. Όταν αυτορυθμιστώ και αναλάβω president θα δω τί θα μπορώ να κάνω και για σένα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Σωστά όλα αυτά, μια παρατήρηση μονο.

  Η βασική ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα ελληνάκια και τους ελληναράδες δεν είναι ούτε οτι οι μεν οδηγούν σα ζώα και οι άλλοι όχι, ούτε οτι οι μεν δε γουστάρουν τους μετανάστες ενώ οι άλλοι τους γουστάρουν, ούτε οτι οι μεν σεβονται το περιβάλλον και κάνουν ανακύκλωση ενω οι άλλοι πετάνε σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.

  'Οχι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα και όχι η αιτία. Η αιτία είναι ο τραμπουκισμός με τον οποίο συμπεριφέρονται πολλοί έλληνες, και κανει ο καθένας οτι θέλει, όποτε θέλει, χωρίς να δίνει σημασία αν ενοχλεί κάποιον άλλο.

  Και μπορεί εσύ ellinaki να είσαι τύποις σωστός και να οδηγείς σαν κύριος, να κάνεις ανακύκλωση, να πηγαίνεις σα σωστός πολίτης να ψηφίζεις, να μη βγαίνεις στο μπαλκόνι με τους φίλους σου και να φωνάζεις στις 1 το βράδυ, αλλα ο τραμπουκισμός δε σου λείπει, τουλάχιστον στο διαδίκτυο.

  Αλλιώς δε θα έμπαινες σε άλλα μπλογκ, με ύφος Μπρους Λι, και με μοναδικό σκοπό τη λοιδορία άλλων απόψεων, έτσι δεν είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. @ Jim Slip

  Έχεις δίκιο. Ο τραμπουκισμός είναι η βασική αιτία όλων αυτών των αποτελεσμάτων. Ο τραμπουκισμός εκφράζεται κυρίως μέσω της άμεσης ή έμμεσης καταπάτησης των δικαιωμάτων ενός άλλου.

  Στον προφορικό ή γραπτό λόγο, ο τραμπουκισμός μπορεί να υφίσταται στην περίπτωση προσωπικής προσβολής ή συνεχούς δυσφήμισης ενός ατόμου που αποφέρει ηθική ή οικονομική βλάβη.

  Στην περίπτωση που αναφέρεις (δηλαδή στα ειρωνικά μου σχόλια στο blog των g700) δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο. Αντιθέτως ο μόνος που μίλαγε με προσωπικούς χαρακτηρισμούς (οι οποίοι θα μπορούσαν ίσως να εκληφθούν και ως προσβλητικοί) ήσουν εσύ.

  Εξέφρασες μία άποψη με την οποία διαφώνησα. Από πότε η ελευθερία του λόγου ή η διάσταση απόψεων θεωρούνται τραμπουκισμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ελληνάκι δεν ξέρω τι να σχολιάσω, τα άρθρα σου είναι τα πιο απολαυστικά του διαδικτύου νομίζω και οι προτάσεις σου πάντα στο πνεύμα της ελληνικής νοοτροπίας! Κι ας είσαι και τραμπούκος… :p

  Δεν μπορείς να πεις όμως, σαν χώρα κάνουμε ταχύτατα βήματα!! (προς τα που είναι το θέμα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ellinaki, με συγχωρείς, εγώ ήμουν κοσμιοτατος, μέχρι που μπήκε η zouf και μίλησε για θεωριες εξωγήινων, και όταν ανταπέδωσα την ειρωνία θίχτηκε και της βγήκε το φεμινιστικό. Μετά μπήκες κι εσύ και μίλησες για Νεφελίμ και δεν ξέρω 'γω τι. Αν είναι να συζητάμε έτσι, δε βγαίνει άκρη. 'Οχι τίποτ' άλλο, αλλα για μένα χάνεις και το όποιο δίκιο έχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. @ iocaste

  Ευχαριστώ! Κάνουμε ταχύτατα βήματα προς όπου να'ναι. Πολλή σύγχιση.

  @ Jim Slip

  Κατανοητά όλα αυτά, αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τη zouf, η οποία όντως είχε χρησιμοποιήσει και χαρακτηρισμούς. Ίσως απλά έτυχε να πέσουν όλα μαζί.

  Το ειρωνικό μου ύφος στα σχόλια δεν ήταν προσωπική επίθεση προς εσένα, αλλά απλά ο τρόπος γραφής μου (όπως ίσως και να έχεις παρατηρήσεις και στο blog μου).

  @ Βρομιστεράκι

  Δέκα με τόνο ήταν αυτό ή δέκα λεπτά; (αν και τώρα που το σκέφτομαι το δεύτερο δε βγάζει νόημα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Χμμ μην τα κοροιδεύεις όλα.
  Η λαθρομετανάστευσει δε δουλεύει πρακτικά. Δηλαδή όταν τα Ελληνόπουλα δουλεύουν και παίρνουν 300 Ευρώ και ζουν με τη μαμά, μην περιμένεις ότι οι ξένοι θα έχουν καλύτερη τυχη;
  Είναι ανέφικτο.
  Δεν είναι θέμα ανρωπισμού ή δημοκρατίας. Είναι θέμα πρακτικό.
  Απλά δε γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. @suncitizen

  Συμφωνώ πως δεν δουλεύει πρακτικά για πολλούς λόγους. Όχι μόνο για την έλλειψη δουλειάς αλλά γιατί έτσι οι άνθρωποι που έρχονται εδώ έχουν μηδέν δικαιώματα, ζουν σαν ζώα κι αποτελούν και μια εύκολη καραμέλα όταν πρέπει να κατηγορηθεί κάποιος για ό,τι στραβό συμβαίνει στην χώρα. Αλλά ποιος φταίει στην πραγματικότητα γι’αυτό; Ναι για να πρωτοτυπήσουμε, φυσικά και δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες και φταίει το κράτος, κι εμείς που ψηφίζουμε τους ίδιους συνεχώς και τους ανεχόμαστε βέβαια…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Παρακαλώ προσθέστε και την απαγόρευση των blog γιατί τώρα τελευταία ένας δικηγόρος κλείνει όποιο δεν του αρέσει (e-lawyer εναντίον Θέμη Λαζαρίδη εδώ) και μάλιστα περηφανεύεται στο twitter λέγοντας "αυτά παθαίνει όποιος μου βγάζει γλώσσα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...