Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

Της Λόλας τα βυζιά που είναι στην τηλεόραση

Σήμερα δεν είναι μία τυχαία μέρα αγαπητέ, μοναδικέ, αυγουστιάτικέ μου αναγνώστη. Σήμερα το ελληνάκι γιορτάζει το πρώτο του γεννέθλιο! Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο, η καλοκαιρινή ραστώνη ανάγκασε το post με τίτλο «Πάμε intro» να φύγει με δύναμη από τους νευρώνες μου και μέσω των δάχτυλών μου να πάει και να ριζώσει στα βάθη κάποιου server της Google.

Φυσικά, τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Οι σκέψεις που γράφονται εδώ και έναν χρόνο, θα μπορούσαν να γραφτούν ακριβώς οι ίδιες και τον επόμενο χρόνο, ίσως και για τα υπόλοιπα δέκα χρόνια. Θεσμικά, στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ εδώ και περίπου 186 χρόνια. Άρα στατιστικά, αλλά και δεδομένων των σημερινών γενεών που διακυβεύουν το μέλλον αυτής της χώρας, είναι μάλλον απίθανο να αλλάξει κάτι και μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

Το θέμα όμως δεν είναι ούτε η συνεχιζόμενη γκρίνια, ούτε η συμμετοχή στην ευρύτερη μιζέρια με άλλη μία άποψη μέσα στις χιλιάδες που αλληλοσυγκρούονται καθημερινά, χωρίς λόγο και αιτία. Το θέμα είναι να αναδεικνύεται συνεχώς η απλή, λογική και θετική σκέψη. Να υπενθυμίζεται ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και με άλλον τρόπο, ο οποίος μάλιστα δεν είναι και τόσο σύνθετος, αρκεί να αποβληθούν κάποια παιδαριώδη και συντηρητικά κατάλοιπα.

Το θέμα είναι να υπάρχουν φωνές (έστω και απειροελάχιστες), που υπενθυμίζουν ότι αυτά που μας μιζεριάζουν και που μας κάνουν δυσκίνητους και απαράδεκτους ως έθνος, ή καλύτερα, ως κοινωνία, αφορούν στην τελική το 0,2% του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη και κανέναν άλλο. Ότι ο σκοπός δεν είναι να λάμψει ο «ένδοξος ελληνισμός», που ούτως ή άλλως έχει αφανιστεί αιώνες τώρα, αλλά να προσπαθήσουμε να επιβιώσουμε και να ευδοκιμήσουμε μέσα σε μία πολυπολιτισμική, πολυφυλετική και ετερογενή κοινωνία, ξεκόβοντας επιτέλους από τον γνώμονα της ανασφάλειας, της αμορφωσιάς, του ατομικισμού και της αποποίησης προσωπικής ευθύνης. Να υπενθυμίζεται ότι άλλες κοινωνίες τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εμάς και αυτό δεν είναι ντροπή, αλλά τουναντίον αποτελεί πηγή έμπνευσης και οδηγό για τη βελτίωση της δικής μας κοινωνίας.

Το θέμα, στην τελική, αγαπητέ μοναδικέ μου αναγνώστη, δεν είναι να διαβάσεις κάτι καινούργιο, ή κάτι που ξέρεις ήδη, αλλά να συνειδητοποιήσεις ότι μέσα στον ευρύτερο νεοελληνικό παραλογισμό υπάρχουν και ορισμένες θετικές και λογικές φωνές. Έτσι απλά για παρηγοριά, ή για στήριγμα, ή όπως σε βολεύει να το ερμηνεύσεις.

Στην τελική, αυτή είναι και η βασική διαφορά ανάμεσα σε έναν Ελληναρά και στο αντίθετό του˙ ένα ελληνάκι. Ο Ελληναράς, ακούγεται και επιβάλλεται επειδή απλά είναι φωνακλάς. Και σε μία κοινωνία παραλογισμού και σύγχυσης, φυσικό είναι να υπερισχύσει η ένταση του λόγου παρά η ποιότητά του. Άλλωστε, δεν είναι κρυφό καμάρι ότι η συντριπτική πλειοψηφία της σημερινής κοινωνίας μας, απαρτίζεται από Ελληναράδες. Γι’ αυτό και σε μία τέτοια κοινωνία, το τιμώμενο πρόσωπο είναι ο Ελληναράς και θα πρέπει να γράφεται με κεφαλαίο «Ε», σε αντίθεση με το ελληνάκι.

Παρένθεση: Σε αυτό το σημείο υποτίθεται ότι υπενθυμίζω τα γραφόμενα του πρώτου μου post σχετικά με το πεζό ή κεφαλαίο «ε», ειδικά σε όσους με αναφέρουν ή με λινκάρουν (!) ως «Ελληνάκι». Το «ελληνάκι» παίρνει πάντα μικρό «ε». Απαράβατος κανόνας γραμματικής! Κλείνει η παρένθεση.


Και επειδή το παρόν post είναι επετειακό, άρα κάτι σαν πάρτι, ήρθε η ώρα να τελειώσουν οι ομιλίες, και να περάσουμε σε κάτι πιο λάιτ.

Το πρώτο λάιτ μέρος αφορά τα στατιστικά χρήσης του παρόντος ιστολογίου. Δεν θα μιλήσω για βαρετά ποσοστά και νούμερα επισκεψιμότητας, hits ή back-links. Αντιθέτως, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα από τα αποτελέσματα της ανάλυσης λέξεων – κλειδιών, και συγκεκριμένα τις λέξεις/φράσεις κλειδιά, που ορισμένοι χρησιμοποίησαν και είχαν την ατυχία να «προσγειωθούν» στο ιστολόγιο τούτο. Οι όροι αναζήτησης παρουσιάζονται αυτούσιοι χωρίς προσθήκες, με τυχαία σειρά (εκτός από τα δύο πρώτα μαργαριτάρια) και μετά από δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε άλλους αντάξιους του είδους. Ιδού λοιπόν ορισμένοι από τους όρους αναζήτησης, που έφεραν επισκέπτες.

-«σε ποιο μέρος του πλανήτη ζουν οι ιθαγενείς;»

-«της λολας τα βυζια που ειναι στην τηλεοραση»

-«αρκουδακια για αντρες»

-«καταπολέμηση κλανιάς»

-«με τρομάζεις»


-«πολλες κλανιες καθημερινα ειναι αρρωστια»

-«πωσ θα σωθουμε το 2012;»

-«φτιαξε ασπιδα μονοσ σου»

-«γιολαντα διαμαντη video sex»

-«τι μερα είναι σημερα;»

-«χοντρεσ πορνεσ»

-«ελληνες με μεγαλο πεος»

-«θεραπεια κλανιας»

-«καταστρεφω κάτι αλλιώς;»

-«κολεξιον λολα»

-«στρατιωτικεσ καυλεσ ιστοριεσ»

Η λίστα δεν εξαντλείται και παραμένει ασχολίαστη για ευνόητους λόγους. (Εκτός ίσως από τους «Έλληνες με μεγάλο πέος» για το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Google που με εμφανίζει στα αποτελέσματα αναζήτησης).

Δεύτερο λάιτ μέρος: ellinaki trivia

1) Τι είναι αυτό το πράγμα στο header;

Είναι κομμάτι από αυτό…


Απεικονίζει την «αρμονική» συνύπαρξη αρχαίου και σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού.

2) Γιατί ο Αρίστος φοράει κουκούλα;

Γιατί αν ζούσε σήμερα ενδεχομένως να ήταν κουκουλοφόρος και φυσικά θα συλλαμβανόταν, βάσει των πρόσφατων νεοελληνικών νόμων. Τώρα, ο λόγος που θα ήταν κουκουλοφόρος, είναι άλλη συζήτηση.

3) Είσαι δηλαδή αρχαιόφιλος, δωδεκαθεϊστής που φουσκώνει από υπερηφάνεια όταν βλέπει το «300» του Zack Snyder, και που έχει γεμίσει τους τοίχους του με περικεφαλαίες, ασπίδες και αρχαία γνωμικά;

Όχι. Απλά θεωρώ ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός εκφράζει τις αντίθετες ακριβώς αξίες από αυτές του σύγχρονου ελληνικού ατοπήματος. Ο πρώτος, θα μπορούσε να αποτελέσει καλό εναρκτήριο υπόδειγμα για τον δεύτερο, όπως αποτέλεσε σημαντική επιρροή για την ανάπτυξη και άνθιση ορισμένων προηγμένων σημερινών πολιτισμών πριν περίπου 2,5 αιώνες.


Φού! ...Ο αγώνας συνεχίζεται!


26 σχόλια:

 1. Λαμβάνω την τιμή να σου ευχηθώ πρώτη! :)
  Είθε, λοιπον, να σιάξεις έναν όμορφο κόσμο με πολλά βυζιά (και της Λόλας, καλά είναι κι αυτά!) απαλλαγμένο από κλανιές, ένα κόσμο χωρίς τρομαχτικές ιστορίες με χοντρές πόρνες και στρατόκαυλους, γεμάτο με χνουδωτά χαριτωμένα αρκουδάκια, ένα κόσμο/ασπίδα για την ευχαρίστησή σου!!!
  Μετά από αυτή την ευχή, το μεγάλο πέος περισσεύει -νομίζω!- άσε να το διεκδικούν άλλοι, οι μικροτσούτσουνοι στα μυαλά.
  Και του χρόνου!!!:))

  μια.. ιθαγενής
  (Rodia)
  λέξη επαλήθευσης: -->> blessu !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άντε χρόνια πολλά ρε μπαγάσα !
  Όταν δε γράφεις τα δακρύβρεχτα για Σομαλο/αφγανο/πακιστανο/βουλγαρο/ρωσσο/αλβανο/γεωργιανους (την πλειοψηφια δηλαδη της χωρας), συμφωνούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρόνια πολλά.
  Αν έστω και ένας από αυτούς που έψαχναν για "βυζιά" κ.α. σε διάβασε και προβληματίστηκε, έχεις πετύχει κάτι σημαντικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χρόνια σου πολλά, ελληνάκι! Σου εύχομαι αφενός πολλά και ωραία πόστς και αφετέρου πολλά και ωραία βυζιά.

  ΥΓ1: αν χρειαστείς βοήθεια (όχι στα ποστς), μην ντραπείς να μου ζητήσεις.

  ΥΓ2: λεκτική επαλήθευση peniz! Μπαγασάκο, τα γλεντάς καλά τα γεννέθλια!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Έχω ξαναπεί ότι είσαι αμερικανοσιωνιστκός πράκτορας και αποσκοπείς στην εξαφάνιση του ένδοξου Ελληναρισμού.

  Επιτέλους αποκαλύπτονται τα υποχθόνια σχέδιά σου. Τα έχεις κάνει πλακάκια με τους εβραιομασώνους της γκουγκλίας οπότε ο στρατόκαυλος που ψάχνει βυζιά πέφτει πάνω στο μπλογκ και αυτοκτονεί! Ξεσκεπάστικες λέμεεεεεεε!

  ΥΓ. Χρόνια λίγα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σταματήσεις να έχεις πηγές έμπνευσης και να μην έχεις τι να γράψεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ Rodia

  Ευχαριστώ! Και ως πρωτο-ευχούσα θα αμοιφθείς με το μεγαλύτερο κομμάτι τούρτας.

  @ Mbam

  Να'σαι καλά βρε. Ώρες ώρες με εμπνέεις κι εσύ.

  @ apogonos

  Γι' αυτό στο σημερινό post έμπλεξα σοβαρά γραφόμενα με βυζιά. Σκέψου τώρα τί αποτελέσματα θα βγάζει!

  @ Αγησίας

  Ευχαριστώ και ΛΟΛ συνάμα.

  @ Atron

  Είμαι και σατανίστρια Πακιστανή αδερφάρα. Να σου καεί το βίντεο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. χρόνια πολλά, από τα πιο ενδθιαφέροντα γεννέθλια που έχω παραβρεθεί!

  νοιώθω να πλησιάζει και η δική μου επέτειος, σε καμιά 15-20 μέρες, δεν θυμάμαι καλά. Πρέπει να σκεφτώ αφιέρωμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. βυζιά βυζιά βυζιά βυζια ηδονίζομαι ακόμα και όταν γράφω την λέξη βυζια βυζια βυζια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δες όμως και το καλό της υπόθεσης!

  Μπορεί κανείς να ανακυκλώνει τα ποστ του για την επόμενη 10ετία τουλάχιστον!

  Ρυθμίζεις από τώρα τις ημερομηνίες δημοσίευσης και μετά…. κάααααααθεσαι!

  Άντε χρόνια πολλά! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Χρόνια πολλά,σιδηροκέφαλος.

  Πολύ εύστοχο το σχόλιο του polse.

  Αυτό που θα σώσει την Ελλάδα είναι μια ξαφνική Βυζοθύελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χρονια Πολλα ελληνακι!

  Μα, συν τα αλλα..κουφά, οτι θα ησουν και νουμερο 1 στην αναζητηση του Google για...'χοντρεσ πορνεσ', δε θα μπορουσα ποτε να το φανταστω!χαχαχα! Τι να πεις,δε παμε καθολου καλα...
  Το θετικο στην ολη υποθεση ειναι οτι υπαρχουν καποια ατομα που μερικες φορες νοιωθει κανεις σαν να τους ξερει,μια και ειναι κοντα σε αποψεις και ιδεες, κι ας μην τους εχει γνωρισει...
  Να σαι καλα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Να τα εκατοστήσεις, και πάντοτε οξύς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άντε και να φτάσεις τις 1.000.000 αναρτήσεις!!
  ..Και ύστερα να πουλήσεις τα πνευματικά δικαιώματα και με τα λεφτά να πας να μείνεις στις Σεϋχέλες μακριά από τον Χόμο Νεοέλλην. ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καταρχήν τις θερμές ευχές μου! Εύχομαι πολλά χρόνια στο ιστολόγιό σου!

  Κατά δεύτερον, με αφορμή το ότι γράφεις πως στης Ελλάδα θεσμικά τα πράματα δεν άλλαξαν τα τελευταία 180 χρόνια, θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

  Καταλαβαίνω αυτό που λες, όμως δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο (που δεν λες). Πριν 50 χρόνια η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν πολύ άσχημη (κάποιοι λεν, χειρότερη από σήμερα). Αποτέλεσμα ήταν να μεταναστεύσει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στο εξωτερικό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν γκρίνιαζαν, απλά έκαναν το εξής: δεν είδαν μέλλον στην Ελλάδα και αναζήτησαν την τύχη τους αλλού. Άλλοι την βρήκαν, άλλοι όχι.

  Σήμερα, όταν έρχομαι στην Ελλάδα (μένω έξω) βλέπω όλους τους φίλους μου να γκρινιάζουν (όπως εσύ, και «χειρότερα») για την κατάσταση, όμως κανένας δεν εγκαταλείπει την χώρα. Σίγουρα δεν κάθονται για να την αλλάξουν, δεν είναι ιδεολόγοι οραματιστές Δονκιχώτες. Όταν τους ρωτώ γιατί κάθεστε λεν «και πού να πάμε;». Πρόκειται για αδράνεια συνδυασμένη με κακομοιριά; Πρόκειται για άτομα που γκρινιάζουν για να μην χάσουν τα κεκτημένα τους; (η δεισιδαιμονία των Ελλήνων είναι γνωστή)

  Ακόμα δεν έχω καταλάβει, γι' αυτό ζητώ τα φώτα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @ Tyler Durden

  Ευχαριστώ. Για την επέτειό σου θα μπορούσες να γράψεις κάτι για βυζιά. Φαίνεται να πιάνει ;)

  @ Κλείτωρ

  Αν οι μηχανές ανζήτησεις "διαβάζουν" και τα σχόλια, έχω εγγυημένη πρωτιά στα "βυζιά".

  @ pølsemannen

  Δεν είναι κακή ιδέα. Ήδη υπάρχει μία επανάληψη με τα περσινά posts. Πριν λίγες μέρες είχαμε γιουχαΐσματα στην Επίδαυρο ;)


  @ tiktos

  Ευχαριστω! Ναι... είμαστε και ερωτίλος λαός (λέμε τώρα), οπότε μια βυζοθύελα θα έφερνε τα πάνω κάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. @ Elva

  Ναι, μιλάμε με τέτοια αποτελέσματα έχω φουσκώσει από υπερηφάνεια για το ποίον μου! Ευχαριστώ και να'σαι καλά κι εσύ.

  @ Hades

  Μερσί!

  @ Panos Konstantinidis

  Ευχαριστώ. Ίσως δεν είμαι ακόμα όσο οξύς θα ήθελα. Θα το δουλέψω ;)

  @ P=NP

  Ευχαριστώ και καλώς ήρθες!

  Δεν ξέρω αν μπορώ να σου δώσω ικανοποιητική απάντηση, δεδομένου ότι ο καθένας γκρινιάζει για διαφορετικούς λόγους :)

  Για παράδειγμα, οι περισσότεροι γκρινιάζουν για τα οικονομικά τους. Στην πραγματικότητα όμως τα οικονομικά τόσο της χώρας όσο και του κόσμου είναι πολύ καλύτερα από ότι πριν 20-30 χρόνια. Άρα στην ουσία αναγνωρίζουν από μέσα τους ότι είναι καλύτερα και δεν έχουν λόγο να φύγουν.

  Αυτό ισχύει σε πολλούς τομείς. Γενικά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι στην ελληνική κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, η πλειοψηφία ζει σχετικά ευχάριστα. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτο το "ευχάριστο" είναι πλασματικό. Οι περισσότεροι είναι στην ουσία ευχαριστημένοι γιατί μπορούν βολέψουν τη ζωή τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Με γνωριμίες, με μικρές παρανομίες και γενικώς μικρούς ελιγμούς. Όμως επειδή αυτό το κάνει και ο διπλανός σου, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα μπει και στα δικά σου χωράφια. Και αυτό προκαλλεί γκρίνια. Όταν κάποιος αγνοεί τους θεσμούς για προσωπικό του όφελος, νοιώθει ικανοποιημένος. Όταν όμως κάνει το ίδιο ο γείτονάς του, αυτός δυσανασχετεί και γκρινιάζει.

  Για παράδειγμα, στην Ελλάδα έχεις τη δυνατότητα να δώσεις φακελάκι στο γιατρό για να σε εξυπηρετήσει καλύτερα και οι περισσότεροι το κάνουν. Ταυτόχρονα όμως οι ίδιοι γκρινιάζουν για το γεγονός ότι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι!

  Συνοψίζοντας, επειδή νομίζω ότι το κούρασα, δεν θεωρώ ότι οι περισσότερες γκρίνιες είναι ουσιώδεις. Μάλλον επιφανειακές θα τις έλεγα.

  Από εκεί και πέρα όμως σίγουρα υπάρχει μία μειοψηφία που "γκρινιάζει" για τους σωστούς λόγους. Αγανακτά με τις πιο βαθιές αιτίες των προβλημάτων στην Ελλάδα. Ορισμένοι, όντως αναχωρούν για καλύτερα μέρη. Οι υπόλοιποι όχι. Και σε αυτό δεν έχω μία συγκεκριμένη απάντηση. Φαντάζομαι ο καθένας έχει τους λόγους του.

  Εγώ για παράδειγμα, όταν είχα την ευκαιρία να μείνω στο εξωτερικό (σπούδαζα ήδη έξω για 6 χρόνια), αποφάσισα να επιστρέψω, γιατί ΤΟΤΕ είχα άλλα μυαλά. Ήμουν νεώτερος και κυρίως δεν είχα καμία εμπειρία από την επαγγελματική και καθημερινή ζωή στην Ελλάδα, στις συναλλαγές με το ελληνικό Δημόσιο, κλπ. Όσο μεγαλώνεις προσπαθείς να ψιλοστήνεις και τη ζωή σου σε μία σταθερή βάση, οπότε δυσκολεύει και η απόφαση να φύγεις. Ενδεχομένως πριν λίγα χρόνια να το είχα κάνει με μεγαλύτερη ευκολία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Νάσαι καλά !

  Γέλασα απίστευτα με την "καταπολέμηση κλανιάς" αλλά αυτό που ΜΑΚΡΑΝ δεν παίζεται

  -«καταστρεφω κάτι αλλιώς;»

  Χρόνια πολλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Χρόνια πολλά και καλά Ελληνάκι.
  Πραγματικά το blog σου είναι ενδιαφέρον και το παρακολουθώ ανελειπώς. Συνέχισε να γράφεις.
  Φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ! Σε έχω γράψει στη λίστα ιστολογίων που παρακολουθώ ως "το Ελληνάκι". Πραγματικά σε συμπόνεσα, αλλά παρηγορήσου, θα μπορούσε να ήταν χειρότερα, ας πούμε να σε γράφω "ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ". Κουράγιο. Τι να πω και εγώ η κακομοίρα που που κόβουν το "Μινγκ" από το "Κλεοπάτρα και Μινγκ" και καταντώ νέτη σκέτη Κλεοπάτρα(ούτε ένα "των Λαγιδών από δίπλα";
  Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια! Γέλασα πολύ με τις φράσεις αναζήτησης, αν και φαντάζομαι πως δεν ήταν αυτό το ζητούμενο.

  Υ.Σ. Σπεύδω να καταργήσω το καταραμένο κεφαλαίο Ε. Παίρνω άφεση αμαρτιών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. @ ser

  Το "καταστρέφω κάτι αλλιώς;" ήταν και από τα δικά μου αγαπημένα. Το σουρεάλ στην αποκορύφωσή του.
  Ευχαριστώ για τις ευχές!

  @ suncitizen

  Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια και σε σένα!

  @ Κλεοπάτρα & Μινγκ

  Συγχωρεμένη. Σκέψου πάντως. Και η δική σου περίπτωση θα μπορούσε να είναι χειρότερη. Πχ να σε γράφουν "Κλεομινγκ" ή κάτι τέτοιο για χάρη συντομίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Χρόνια πολλά και καλή συνέχεια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. @ Kameleon

  Ευχαριστώ πολύ και καλώς ήρθες απ' τα μέρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Γιατίιιι; οι 300 ήταν ΤΑΙΝΙΑΡΑ και με το Zaphod είχαμε φουσκώσει τα στήθη μας από ιεράν οργήν όταν τη βλέπαμε!! :D
  Και γιατίιιιιιιι να είναι ντροπή να είσαι δωδεκαθεϊστής; Εδώ δεν είναι άλλα και άλλα ντροπή!! :D

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ε χαπι μπερθντει του ελληνάκι δεν!
  Τα περισσότερα θέματα τα έχεις καλύψει, ώρα για ανακύκλωση λοιπόν, άντε...
  Εμπρός αγαπημένο μου μπλογκ, να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις!
  Βυζιά πολλά και ευτυχισμένα!
  ΧΧΧ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Αδελφέ να σου ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή συνέχεια και ότι καλύτερο αναζητείς. Και παρεπιπτόντως, άλλαξα το κεφαλαίο Ε στο link μου. Δεν γνώριζα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...