Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Ένας μοναχικός αγωνιστής

Δυστυχώς, για τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο και την Αριστερά, ο αγώνας του Θεόδωρου Τενέζου δεν θεωρείται «αγώνας». Ως εκ τούτου δεν γίνονται ούτε πορείες, ούτε μπάχαλα για χάρη του. Προφανώς, τα δικαιώματα ενός επιχειρηματία είναι υποδεέστερα από αυτά ενός εργαζόμενου. Προφανώς, όταν το κράτος και το παρακράτος παρανομούν εναντίον του επιχειρηματικού κόσμου, οι δήθεν υπέρμαχοι της κοινωνικής δικαιοσύνης, στρέφουν αλλού το βλέμμα.

Όταν συνειδητοποιήσουμε ως κοινωνία ότι η δικαιοσύνη, η ισονομία, και το κράτος Δικαίου, αφορούν όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές τάξεις, καθώς και όλους τους πολίτες, τότε μόνο θα έχουμε την ωριμότητα να επιφέρουμε θετικές αλλαγές σε όλα τα μέτωπα. Μέχρι τότε θα συνεχίζουμε απλά να δημιουργούμε εστίες αντιπαλότητας, ατομικισμού και εχθρότητας σύμφωνα με τα παραμύθια που μας πουλάνε οι διάφοροι "ιδεολογικοί" γκουρού των διαφόρων πολιτικών χώρων.

Συνέντευξη με τον Θεόδωρο Τενέζο κατά την 28η ημέρα της απεργίας πείνας, στους Πολίτες Δημοσιογράφους (citizenmediagr@gmail.com).

Μέρος 1ο



Μέρος 2ο



Live webcast από το σημείο διαμαρτυρίας και επικοινωνία με τον Θεόδωρο: http://www.mogulus.com/stopcarteltvgr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...