Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Ο στρουμφο-χρυσαυγίτης της διπλανής πόρτας

Αγαπητό μου ιστολόγιο,

Το κεφάλι μου προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την χθεσινοβραδινή έξοδο. Δεν ήταν τα ξύδια, μήτε το τσίρκο με τις μπλε σημαίες στην πλατεία Συντάγματος, μήτε η κοσμοσυρροή από τουρίστες στην Πλάκα. Όχι. Ήταν απλά ένα ζευγάρι. Για την ακρίβεια ήταν ένα συνομήλικο (δηλαδή 30+) φιλικό ζευγάρι με το οποίο βγήκαμε για μία μπυρίτσα και καμιά χαζοκουβεντούλα όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος που είναι 30+. Ωραία μέχρι εδώ.

Η συνάντηση κυλούσε όμορφα και ωραία κατά τα γνωστά, με τον τύπο από το ζευγάρι να κάνει και πλακίτσες, μιλώντας για τα τελευταία νέα του καθενός, το πως κυλάει η ζωή όταν, αναπόφευκτα σε κάποια φάση, το θέμα γύρισε σιγά σιγά προς τις εκλογές. Ωραία και πάλι μέχρι εδώ.

Ο τύπος από το ζευγάρι δήλωσε εν μέσω ενός χασμουρητού πως αν δεν βαρεθεί, ίσως και να πάει σήμερα να ψηφίσει, και αν το κάνει, θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Και πάλι ωραία μέχρι εδώ. Πολιτική απάθεια, με ισχυρή δόση χιούμορ, κανένα πρόβλημα. Το έχουν πολλοί τριαντάρηδες το σύμπτωμα.

Σύντομα, όμως έσκασε η ναπάλμ. Ο τύπος μιλούσε σοβαρά. Ο 30+άρης που φαινόταν ένα άνετο και έξυπνο παιδί, κυριολεκτούσε. Στήριζε και θα ψήφιζε Χρυσή Αυγή. Ο λόγος είναι απλός : «Διότι, οι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα, έρχονται βάσει ενός σκοτεινού διεθνούς σχεδίου που υποκινείται από άγνωστες δυνάμεις που έχουν σκοπό να αφανίσουν τον ελληνισμό επειδή τον φοβούνται και τον ζηλεύουν, και φυσικά τον πολεμούν εδώ και αιώνες. Έτσι η μαζική έλευση των μεταναστών, σταδιακά θα αφανίσει τους γνήσιους Έλληνες (που σήμερα εκτιμώνται γύρω στα 2 εκατομμύρια) και η νέα τάξη πραγμάτων θα μπορεί να ρίξει ένα χαιρέκακο γέλιο που θα ακουστεί σε όλο το σύμπαν, για τον αφανισμό της σημαντικότερης και σπουδαιότερης φυλής του πλανήτη· τους Έλληνες. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο αυτό ξεκίνησε με την πτώση της ΕΣΣΔ στα τέλη του ’80, που έδωσε την ευκαιρία σε Αμερικάνους και ευρωπαϊστές να θέσουν ανενόχλητα το σχέδιο εξολόθρευσης των Ελλήνων. Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί στην Ελλάδα ζούσαμε όλοι ευτυχισμένοι, όμορφα και ωραία πριν τις αρχές του ’90 όπου και άρχισαν να έρχονται οι μετανάστες; Επίσης, το μόνο που μπορεί να παράγει η Ελλάδα είναι αγροτικά προϊόντα και τουρισμός. Με τις διάφορες ευρωπαϊκές συνθήκες για την κοινή αγροτική πολιτική, οι Δυτικοί κατάφεραν σημαντικό πλήγμα στην ελληνική οικονομία αφού πλέον αυτοί ορίζουν την αγροτική αγορά, οπότε το μόνο που απομένει είναι το χτύπημα στον τουρισμό. Εσείς βέβαια δεν τα ξέρετε όλα αυτά γιατί οι «ουρές» που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό είναι στην ουσία ψεκασμός με ειδικές ουσίες που «χαζεύουν» το μυαλό και το μοναδικό/ ανώτερο ελληνικό DNA και δεν αφήνουν τους Έλληνες να δουν ξεκάθαρα. Άρα η πηγή των προβλημάτων στην Ελλάδα είναι οι μετανάστες και πρέπει να φύγουν».

Παρένθεση: Ο συγκεκριμένος τύπος έχει επιχείρηση στην οποία απασχολεί... μετανάστες. Κλείνει η παρένθεση.


Ναι αγαπητό μου ιστολόγιο, γνώρισα επιτέλους από κοντά ένα τέτοιο άτομο. Ωφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην. Υποθέτω είναι η ίδια αίσθηση όταν ξαφνικά γνωρίζεις, ας πούμε, ένα στρουμφάκι. Αρνείσαι να δεχτείς ότι υπάρχει, αλλά αυτό κατεβάζει το παντελόνι του και σου κουνάει περιπαικτικά το μπλε κωλαράκι του. Και όσο και να τρίβεις τα μάτια σου, το στρουμφάκι και ο κώλος του παραμένουν εκεί. Η πραγματική αίσθηση όμως είναι λίγο πιο ανάμεικτη και θα μπορούσε να συνοψιστεί στην αίσθηση που έχει κάποιος όταν μιλάει σε έναν τοίχο, και όταν ρωτάει τον τοίχο πόσο κάνει 1 + 1, ο τοίχος του σκάει τρία τούβλα στο κεφάλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...