Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Οι νόσοι του ελληνικού Δεσοξυριβοζουνουκλεϊκού Οξέος!

Το ελληνάκι, σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα, αποκαλύπτει τον κατάλογο των ασθενειών που πλήττουν μόνο το ένδοξο ελληνικό DNA! Ο Π.Ο.Υ. έχει ανεβάσει τις συγκεκριμένες ασθένειες σε επίπεδο πανδημίας (επίπεδο 6) πολλά χρόνια τώρα, αλλά το θέμα ουδέποτε απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες ασθένειες ουδέποτε θεωρήθηκαν απειλή για το ελληναρίστικο γίγνεσθαι της χώρας. Επίσης, ο Π.Ο.Υ. ουδέποτε θεώρησε απαραίτητη την ανάληψη εκτάκτων μέτρων δεδομένου ότι το ελληνικό DNA συναντάται μόνο στο 0,2% του συνολικού πληθυσμού του πλανήτη, οπότε είτε ζήσει, είτε ψοφήσει, ο υπόλοιπος πλανήτης ποσώς θα νοιαστεί.

Τα ντοκουμέντα είναι σοκαριστικά, καθώς ο αναγνώστης δεν θα δυσκολευτεί να αναγνωρίσει συμπτώματα που ενδεχομένως αφορούν οικεία του πρόσωπα, αλλά και τον «άνθρωπο της διπλανής πόρτας» (sic). Ιδού η λίστα των τοπ 10 του τρόμου:

1. Πρωτίτιδα του Μυοκαρδίου (ΠΜ)

Η συγκεκριμένη ασθένεια έχει αναλυθεί εκτενώς εδώ.

2. Οξεία Μαμακίαση (ΟΜ)

Στα πρώιμα στάδια χτυπάει κυρίως τις ηλικιακές ομάδες 18-20, ενώ συχνές είναι και οι περιπτώσεις μέσων (ηλικίες 21-26) και προχωρημένων σταδίων (ηλικίες 26 – 35). Χαρακτηρίζεται από την ανικανότητα του ασθενούς να απεμπλακεί οικονομικά, ηθικά, φυσικά και εγκεφαλικά από τους γονείς του παρόλο που νομικά και βιολογικά θεωρείται ενήλικας. Ως αποτέλεσμα, παρατηρούνται μεγάλες περίοδοι ανωριμότητας που συνδυάζονται με βλακώδη συμπεριφορά, κυρίως εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας, καθιστώντας τον οργανισμό του ασθενούς περισσότερο ευάλωτο σε άλλες ανάλογες ασθένειες.

3. Ύστερο-Κατοχικό Σύνδρομο (ΥΚΣ)

Αποτελεί μετάλλαξη του ιού που προκαλεί το Κατοχικό Σύνδρομο (ΚΣ) και χαρακτηρίζεται από την ανικανότητα του οργανισμού να ξεπεράσει το ΚΣ παρόλο που έχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον 3 γενιές από τα τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα του ΚΣ, και τουλάχιστον 60 χρόνια από την ίδια την Κατοχή. Η επιστήμη παρά τις επίμονες έρευνες δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει τη συγκεκριμένη μετάλλαξη.

4. Κομματοσκυλική Λύσσα λόγω ΑΝΙΑς (ΚΛΑΝΙΑ)

Μεταδίδεται κυρίως μέσα στο οικογενειακό ή το πανεπιστημιακό περιβάλλον και πολλές φορές εντείνεται με το πέρασμα των χρόνων. Η ΚΛΑΝΙΑ, σύμφωνα με νέες έρευνες, ενδεχομένως να είναι ένα νέο είδος ψυχικής διαταραχής, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι αποκτάται από άτομα που λόγω της ανίας τους για τη ζωή γενικότερα, καταφεύγουν στην μικροπολιτική, το γλείψιμο, τον εξευτιλισμό και τον λανθάνοντα συνδικαλισμό προκειμένου να εξασφαλίσουν σταθερό εισόδημα και κοινωνική ισχύ χωρίς κόπο, εργασία και κόστος.

5. Μοδοπάθεια Ομοιογενούς Τιρανομιλανώματος (ΜΟΤ)

Η ΜΟΤ πρωτοεμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα με το ΥΚΣ και χαρακτηρίζεται από την εμμονή του ασθενούς να ντύνεται, και να αξιολογεί τη μόδα βάσει των πεποιθήσεων ασθενών του ΥΚΣ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μία ομαδική, ομοιόμορφη εμφάνιση, με στοιχεία που θεωρητικά προσεγγίζουν τις τάσεις μόδας στο Μιλάνο της Ιταλίας, αλλά σε περιβάλλον Τιράνων της Αλβανίας. Η ΜΟΤ είναι περιοδική ασθένεια, με συχνότητα μίας περίπου εβδομάδας και κορύφωση το βράδυ του Σαββάτου. Παρόλαυτα, σε ορισμένα αστικά κέντρα όπως η Πάτρα, η Θεσσαλονίκη, η Άρτα, το Ηράκλειο κ.α., η κορύφωση παρατηρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Η ΜΟΤ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη ανάμεσα στις γυναίκες, αλλά και στους άντρες, κυρίως φοιτητές εξωτερικού, μέλη της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, καθώς και μπουρτζόβλαχους αστικών περιοχών.

6. Κρετινοειδής Λανθάνουσα Αντίληψη Αξίας Ψήφου (ΚΛΑΑΨ)

Προσβάλει τους ένδοξους απόγονους των Ελ σχεδόν στο σύνολό τους και χαρακτηρίζεται από την ανικανότητα ενός ψηφοφόρου να κρίνει σωστά τα πολιτικά, ακαδημαϊκά και νοητικά προσόντα των υποψήφιων βουλευτών, και οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ως αποτέλεσμα το έργο της εκάστοτε κυβέρνησης ή τοπικού άρχοντα κρίνονται και αξιολογούνται από τον ασθενή μόνο μέχρι και τη μέρα πριν από τις επερχόμενες εκλογές. Η ΚΛΑΑΨ παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση κατά την ημέρα των εκλογών και ως αποτέλεσμα οι ίδιοι ανίκανοι πολιτικοί αναλαμβάνουν και πάλι θέσεις ευθύνης.

7. Δυσφορία Αναμονής στην Ουρά (ΔΑΟΥ)

Η ΔΑΟΥ είναι μία σοβαρότατη ψυχική νόσος που εκτός από το κέντρο της αντίληψης και της νόησης του εγκεφάλου, προσβάλλει και τη νοημοσύνη των ανθρώπων που βρίσκονται πλησίον του ασθενούς. Συγκεκριμένα, η ΔΑΟΥ χαρακτηρίζεται από την ανικανότητα του ασθενούς να κατανοήσει ότι σε μία γραμμοειδή στοίχιση ανθρώπων ή οχημάτων: α) Ο προπορευόμενος άνθρωπος έχει προτεραιότητα δεδομένου ότι βρίσκεται στην στοίχιση περισσότερο χρόνο από τον ασθενή, και β) Το προπορευόμενο όχημα έχει άλλο όχημα μπροστά του, που έχει άλλο όχημα μπροστά του, κ.ο.κ. και ως αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων γίνεται υποχρεωτικά σε μία σειρά. Η συγκεκριμένη ανικανότητα, οδηγεί τον ασθενή σε συμπεριφορές που συναντώνται στις προνηπιακές ηλικίες, προκαλώντας μία γενικότερη ανούσια άνοδο της πίεσης και της φωνητικής έντασης.

8. Διαταραχή Ανούσιας Γνώσης της Προσωπικότητας (ΔΑΓΠ)

Εμφανίζεται συνήθως σε άτομα που έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν σημάδια της ΟΜ, του ΥΚΣ και της ΚΛΑΝΙΑ, και χαρακτηρίζεται από τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη φράση: «Ξέρεισποιοσείμεγώρε» ακολουθούμενη από ένα ερωτηματικό. Εμφανίζεται επίσης κατά τη διάρκεια έντονου αντίλογου, συνήθως λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, όπου κατά την αύξηση της αδρεναλίνης εκκρίνονται και άλλες ελληναρίστικες δευτερογενείς ουσίες που προκαλούν την ΔΑΓΠ.

9. Τηλεμαλάκυνση

Η Τηλεμαλάκυνση είναι η σταδιακή μείωση αντίληψης, λόγω απανθράκωσης και ομαδικών αυτοκτονιών των νευρώνων του εγκεφάλου, μετά από εκτενή έκθεση του οπτικού νεύρου και του έσω ου σε αποκωδικοποιημένα ραδιοτηλεοπτικά κύματα. Είναι μία ασθένεια που αποδεδειγμένα προσβάλλει το γονιδίωμα και άλλων λαών παρόλο που δεν έχουν το ένδοξο ελληνικό DNA, αν και το τελευταίο παρουσιάζει μία ευαισθησία σε συγκεκριμένα συμπτώματα. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η μιζέρια, η τρομοϋστερία, η κιτσαρία και η θεοποίηση δημοσιογράφων πασχόντων από ΔΑΓΠ, είναι μερικές από τις ελληνικές ιδιαιτερότητες της ασθένειας. Η Τηλεμαλάκυνση προσβάλλει όλες τις ηλικίες και όλα τα φύλα αδιακρίτως.

10. Το Σύνδρομο του Ελληναρά Οδηγού

Χαρακτηρίζεται από μία γενικότερη απάθεια προς τη ζωή τόσο του ίδιου του ασθενούς, όσο και προς αυτή των άλλων συνανθρώπων του, καθώς και της ευρύτερης αντίληψης ότι ένα μηχάνημα με τέσσερις ρόδες, που στρίβει, φρενάρει και κορνάρει, αποτελεί την προέκταση ενός πέους... του ασθενούς για την ακρίβεια. Η ασθένεια έχει καταπολεμηθεί ανά καιρούς με χαλαρούς νόμους, ανυπαρξία της τροχαίας και λάδωμα για την απόκτηση άδειας οδήγησης, χωρίς αποτελέσματα όμως. Η έκδοση του Λεξικού του Ελληναρά Οδηγού, αποτέλεσε μία αρχική προσπάθεια καταπολέμησης της συγκεκριμένης ασθένειας, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για την ανικανότητα ανάγνωσης του συγκεκριμένου λεξικού, δεδομένου ότι το IQ των ασθενών εμφανίζεται ιδιαίτερα χαμηλό.

* * *

Ο Π.Ο.Υ. έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα για τη σοβαρότητα των συγκεκριμένων ασθενειών, ενώ έχει αναφερθεί ότι παθήσεις όπως η σχιζοφρένεια, η μαζική υστερία και η βλακεία, εκτός από τον υπόλοιπο κόσμο, μολύνουν και το ελληνικό DNA, πολλές φορές μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Οι προειδοποιήσεις αυτές, ουδέποτε είχαν κάποια επίσημη ανταπόκριση από την ελληνική πλευρά. Ανεπίσημες πηγές πάντως, επιβεβαιώνουν ότι σε πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο για την υγεία, ο Υπουργός Υγείας δήλωσε: «Σιγά τον Οργανισμό. Όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, ο Π.Ο.Υ. έτρωγε βελανίδια».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...